RÀNQUING

Sandra Ortega, l'espanyola més rica segons 'Forbes'

Jezz Bezos encapçala la llista dels més adinerats del món

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sandra Ortega, filla d’Amancio Ortega, és l’espanyola més rica, segons la llista de multimilionaris publicada avui per la revista ‘Forbes’.

Ortega, hereva d’Inditex i filla del fundador de Zara, Amancio Ortega, amb uns actius estimats en 6.100 milions de dòlars cau des de la posició 237 que ocupava l’any passat la 267 aquest any.

La segona espanyola en aquesta índex és l’empresària i col·leccionista d’art Alicia Koplowitz, al lloc 1.008, que compta amb 2.430 milions de dòlars.

La llista Forbes, publicada avui, recull a les persones amb una fortuna estimada superior als mil milions de dòlars i aquest any, la lidera el fundador d’Amazon Jeff Bezos, seguit de Bill GatesWarren Buffet Bernard Arnault.

Notícies relacionades

Un any més, Amancio Ortega és l’espanyol més ric, en el sisè lloc d’una llista que el 2019 compta amb 2.513 "mil milionaris" (55 menys que l’any passat), dels quals 243 són dones, la més rica, l’hereva i presidenta de L’Oréal, Françoise Bettencourt-Meyers, que amb 49.300 dòlars com a fortuna estimada, es col·loca en el 15è lloc.

La xilena Iris Fontbona és la dona llatina més rica del món, amb una fortuna que la revista situa en els 15.400 milions de dòlars i que puja del lloc 80 al 74.