CONSUM

El nou Lidl Tres Molinos d'Esplugues obrirà el dijous 7 de febrer

L'empresa ha invertit 15 milions d'euros en l'establiment

lidl-foto-katherin-wermke-10

lidl-foto-katherin-wermke-10 / KATHERIN WERMKE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lidl obrirà aquest dijous 7 de febrer les portes d’un nou supermercat a l’històric edifici Tres Molinos d’Esplugues. La nova botiga serà la "més gran i sostenible" de la firma, que també destaca pel seu "valor arquitectònic". La construcció s’ha dut a terme recuperant l’emblemàtic espai que va ser durant més de 40 anys unrestaurantde referència.

La nova botiga ha sigut inaugurada per l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz; la directora regional de Lidl a Catalunya, Ana Luño, i el director d’expansió de l’empresa, Jordi Massó. El nou establiment generarà prop de 40 nous llocs de treball per a una plantilla total de 45 persones i ha requerit una inversió superior als 15 milions d’euros. La botiga, amb una superfície de 1.800 metres quadrats i més de 150 places d’aparcament organitzades en dues plantes, comptarà, a més, amb quatre estacions de càrrega per a vehicles elèctrics.

El local de Tres Molinos segueix la línia de les últimes obertures, en les quals, com a principal objectiu, "Lidl aposta per espais amplis –que permeten tenir més assortiment de productes–, l’última tecnologia en estalvi energètic –dins de la seu ferma aposta per la sostenibilitat–, i una distribució segmentada de les diferents seccions que milloren l’experiència de compra del client".

"Es tracta d’un projecte singular i únic a tot Espanya, que ens permet recuperar un espai emblemàtic per a la ciutat de Barcelona. Un espai que durant molts anys es va convertir en el punt de referència de celebracions i que, després de diversos anys tancat, esperem que torni a formar part de la vida de tots els ciutadans, ha destacat Luño.

Notícies relacionades

La reforma de l’espai s’ha dut a terme seguint les pautes de patrimoni artístic protegit i dins de l’establiment s’han integrat els tres molins ja existents. A més, s’han respectat els elements més tradicionals i icònics, com els murs de la façana que donen a la Ronda de Dalt.

Dins del pla urbanístic per a la remodelació dels Tres Molinos, Lidl també s’ha encarregat de construir una nova zona verda per al municipi d’Esplugues de més de 6.000 metres quadrats. Aquest parc urbà està situat al barri del Gall, en un solar fins ara ocupat per antigues fàbriques.

Temes:

Lidl