Explicacions al Parlament sobre la gestió de Bankia

El president de l'entitat, José Ignacio Goirigolzarri, i l'expresident Rato han estat requerits per la comissió de la Cambra que investiga presumptes irregularitats de diversos bancs i caixes

Rodrigo Rato, a l’arribar al Parlament, aquest dilluns.

Rodrigo Rato, a l’arribar al Parlament, aquest dilluns. / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts

L'actual president de BankiaJosé Ignacio Goirigolzarri, ha tancat les compareixences en la comissió del Parlament de Catalunya que investiga possibles responsabilitats per la gestió d'entitats financeres i possible vulneració de drets dels consumidors. El seu antecessor en el càrrec, Rodrigo Rato, ha acabat la compareixença a les tres de la tarda tocades.

Notícies relacionades

El primer compareixent ha estat Josep Ibern Gallart, expresident i exdirector general de Caixa Laietana. El segon compareixent ha estat Joaquim Saurina, representant del FROB i director territorial del Nord de Catalunya de Bankia.

La tercera compareixença ha estat la de l'exvicepresident econòmic del Govern espanyol Rodrigo Rato, que va presidir Bankia entre el 2010 i el 2012 i va liderar la seva sortida a borsa. Després de Rato li ha tocat el torn a l'actual president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, que ha acabat de donar explicacions poc abans de les set del vespre.

Temes:

Bankia