Anar al contingut

COMERÇ

Prop de 15 milions de persones van visitar La Maquinista el 2012

A Espanya les visites a centres comercials van créixer el 0,8%

Prop de 15 milions de persones van visitar el centre comercial La Maquinista el 2012, un 3,5% més que en l'any anterior. El centre, el més gran de Catalunya i un dels més grans d'Espanya, es va situar a més entre els 10 llocs més visitats de l'any pels usuaris de Facebook, al costat d'espais tan emblemàtics com la Puerta del Sol, les Rambles o el Camp Nou.

La Maquinista ha experimentat una gran activitat el 2012, amb 27 obertures entre restauració i botigues, i la inauguració de Les Terrasses, la nova zona d'oci i restauració, que amplia a més de 50 el total de locals de restauració i alimentació del centre comercial. El nou espai, en la construcció del qual s'han invertit 10 milions d'euros, amplia la superfície del centre comercial en prop de 2.000 metres quadrats.

L'any passat també van arribar al centre comercial marques noves. La Maquinista va acollir les noves botigues de Dièsel, Tommy Hilfiger, Superdry, Amy Gee, DC Store i la nova 'flagship store' de Suite Blanco.

El creixement del 3,5% de La Maquinista contrasta amb l'evolució del conjunt de centres comercials d'Espanya. Segons l'Associació Espanyola de Centres i Parcs Comercials (AECC), el 2012 aquests espais van rebre 1.713 milions de visites, fet que suposa un increment del 0,8% respecte al 2011, si bé és cert que aquest últim any s'han inaugurat sis nous centres. El nombre de treballadors empleats en els centres comercials a Espanya a l'acabar el 2012 era de 317.000.

0 Comentaris
cargando