De la Miss Món catalana a la carrera ascendent de Sienna Miller

Mireia Lalaguna, coronada Miss Món al desembre, viatja pel globus representant Espanya durant un any

L'actriu Sienna Miller ha deixat enrere els escàndols i s'ha centrat en una carrera que va vent en popa

imunoz33773527 portada del dominical  del numero 712 en  castella160505194543

imunoz33773527 portada del dominical del numero 712 en castella160505194543

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Des que va ser coronada el desembre passat Miss Món, Mireia Lalaguna no ha parat de viatjar. “Sóc una ambaixadora del meu país, com Letizia”, afirma, referint-se a la Reina, un referent de qui admira l'elegància. 'Dominical' aprofita una sessió de fotos amb la catalana de 23 anys per entrevistar-la.

El suplement d'EL PERIÓDICO també recull el canvi d'actitud de Sienna Miller: l'actriu ha deixat enrere les disputes amb la premsa i s'ha centrat en la seva carrera professional.

A més, a 'Dominical' el polifacètic Luis Eduardo Aute mostra el seu món a través dels ‘poemigas’ del seu llibre ‘El sex(t)o animal’; l'escriptora Núria Pradas s'endinsa en la Barcelona de principis de segle passat amb la novel·la 'Somnis a mida' i Marta Torné debuta com a escriptora amb la falsa biografia 'Marta & Rufus'.

El setmanari també entrevista Chiwetel Ejiofor, l'actor que es va donar a conèixer amb '12 anys d'esclavitud', que estrena el ‘thriller’ 'Triple 9', i repassa les 'creepypastas' (llegendes urbanes que pul·lulen per internet) més terrorífiques.

'MUJER HOY’

Notícies relacionades

Jodie Foster apareix en portada, però no ho fa com a actriu, sinó com a directora perquè presenta la pel·lícula 'Money Monster', el seu projecte més ambiciós. “Tinc un tipus de lideratge estrany, diferent del que la gent espera”, reconeix Foster.

A més, el setmanari parla amb Ana Boyer Preysler de la relació amb la seva mare, aprofundeix en les causes de la rebel·lió del fill de Madonna i es pregunta si Espanya és el país més sa del món.