LA RECEPTA

Cabrit amb salsa

Cabrit amb salsa_MEDIA_1

Cabrit amb salsa_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts
PATRICIA BARAJAS

Eduard Soria és el propietari de la parada Carnisseria Eduard, al mercat de la Trinitat (Pedrosa, 21). Fa molts anys que treballa al mercat i la recepta que proposa és el cabrit al forn, un plat molt fàcil i versàtil. El cabrit és una carn que permet molta varietat de salses. A més a més, és un aliment que conté molta vitamina B, proteïnes i potassi.

INGREDIENTS

Cabrit

Cebes

Farina

Tomàquets madurs

Vi blanc

Nous i ametlles

Oli d'oliva, sal i pebre

Notícies relacionades

Aigua

PREPARACIÓ

Preescalfeu el forn a 200 graus. Salpebreu el cabrit i reserveu-lo. En una safata per al forn, cobriu-la amb un dit d'oli d'oliva i col·loqueu-hi el cabrit. Introdui-ho al forn. Prepareu una picada amb les nous, les ametlles i dos vasos de vi blanc. Tritureu-ho tot. Quan el cabrit estigui daurat, afegiu-hi la meitat de la picada i deixeu-ho cinc minuts més. Doneu la volta a la peça i afegiu-hi la resta de picada. Mentre es cuina al forn, prepareu un sofregit. En una paella amb oli calent, afegiu-hi dues cebes tallades i afegiu-hi un tomàquet ratllat. Sofregiu-ho. Afegiu-hi una cullera de farina, mig litre d'aigua i barregeu-ho per evitar grumolls. Salpebreu al gust i afegiu-ho a sobre del cabrit. Dei­xeu-ho coure 10 minuts més al forn.