LA RECEPTA
Ous farcits de tonyina

Yolanda García mostra els ous blancs que ven.
Yolanda García,que treballa en una oueria del mercat de les Corts, explica una recepta molt senzilla, ous farcits, un nutritiu entrant que es prepara amb ous blancs, perquè, tal com explica García, tenen el rovell més gros i deixen més espai per al farciment.
INGREDIENTS (4 persones)
8 ous blancs
2 llaunes de tonyina
1 pot de maionesa
Olives verdes sense pinyol
Tires de pebrot al forn
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Es couen els ous blancs i es deixen refredar. Després, una vegada pelats, es parteixen tots per la meitat i se'ls treuen els rovells, que s'aixafen amb una forquilla en un bol i es van barrejant amb tonyina, maionesa i petits trossos d'olives verdes sense pinyol. Quan s'ha aconseguit una pasta semicompacta, es van fent formes arrodonides per posar als ous partits, a l'espai que han deixat els rovells que hem tret. Una vegada omplerts tots els ous, es decora cada mig ou amb mitja oliva sobre una fina tira de pebrot al forn.
- Detenen una parella amb sis primats bebès ocults als genitals
- Referent social Mor Enric Morist, el somriure enmig del desastre
- Entrevista Giuseppe Russolillo, president de l’Acadèmia de Nutrició: «El dejuni intermitent no ha sigut concebut per perdre pes i pot posar en risc la salut»
- Barcelona prorroga 24 hores el permís d’obres al Camp Nou
- Investigació ‘La casa dels horrors’ d’Oviedo tenia un desmesurat consum d’aigua i una sala d’estudi per als tres nens
- Detenen una parella amb sis primats bebès ocults als genitals
- Apagada Què ens passa amb la fi del món?
- Referent social Mor Enric Morist, el somriure enmig del desastre
- Enquesta flaix Gairebé un 60% dels espanyols veuen «insuficient» la informació del Govern durant l’apagada, segons el CIS
- El moment del vi Falset obre la temporada primaveral de fires i mostres vinícoles a Catalunya