LA RECEPTA
Dorada al forn amb patates

Montse Pons amb la dorada, estrella de la recepta.
Montse Pons, responsable de la peixateria Josep Sans i Fills, presenta un plat amb un dels peixos típics mediterranis, d'elaboració senzilla i que pot estar a punt en poc temps.
INGREDIENTS (4 persones)
Una dorada d'1 quilo
4 patates mitjanes
Una copa de vi blanc o xerès
Ceba
Sal, oli
Pebrot
Llimona
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Primer de tot, talleu les patates a rodanxes i fregiu-les. Quan ja estiguin daurades les heu de posar en una safata que pugui anar al forn. A continuació, fregiu la ceba i col·loqueu-la a la safata damunt de les patates i, tot seguit, ho ruixeu amb la copa de vi blanc o xerès per sobre perquè les cobreixi totalment. Després, salpebreu la dorada, afegiu-hi llimona i poseu-la en una safata. Llavors afegiu-hi un bon raig d'oli d'oliva. A continuació, ho fiqueu tot al forn durant uns 20 minuts a una temperatura aproximada de 200 graus.
- La nova Casa Blanca Les protestes contra Trump s’estenen per tot els EUA
- La relació post-Brexit La UE, Espanya i el Regne Unit segellen un acord polític històric sobre Gibraltar
- Tempesta judicial i política Una gravació de Koldo vincula Santos Cerdán amb comissions
- Mesures per al curs vinent Educació restringirà encara més l’ús de mòbils i pantalles als centres
- Els judicis del procés L’Audiència de Barcelona amnistia 35 processats pels preparatius de l’1-O
- Cinc platges de la Costa Brava per gaudir abans de l'arribada de l'estiu
- Ciència La mapa més gran de l’univers ja és a la xarxa: una finestra inèdita a l’origen i evolució de les galàxies
- Drets laborals Miguel Benito, expert en dret laboral, explica quina és la temperatura màxima a la qual ha d’estar el teu centre de treball: “És il·legal treballar amb aquesta calor”
- Accident aeri Un avió amb 242 passatgers amb destinació a Londres s'estavella durant l'enlairament en una ciutat de l'Índia
- Relacions entre socis ERC admet que la negociació sobre finançament està «alentida» i en culpa Montero