LA RECEPTA

Rosbif d'entrecot

Vicky Fajardo mostra la carn de l’entrecot.

Vicky Fajardo mostra la carn de l’entrecot.

1
Es llegeix en minuts

Vicky Fajardo, propietària de Carns Selectes Vicky, presenta una recepta popular, senzilla, però que requereix el temps i la paciència necessaris de qualsevol cuiner. Es tracta del rosbif, paraula que prové de les anglesesroast(rostit) ibeef(bou).

INGREDIENTS (4 persones)

1 quilo d'entrecot

Xerès

Llimona

Pebre

Oli

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Perquè el rosbif s'elabori com cal, tots els ingredients s'han de posar en maceració durant les 24 hores anteriors a la preparació d'aquest plat. Una vegada passat aquest temps, s'ha de netejar amb especial dedicació la carn. Posteriorment, amb oli nou, es posa la peça al forn a una potència elevada, a uns 250 graus. S'escalfa el rosbif uns 20 minuts, deu per cada costat. Una vegada escalfat (el temps es pot ampliar a gust del cuiner), se li tira a sobre el suc de la maceració, format pel xerès, la llimona i el pebre. I ja està a punt per servir-lo.