LA RECEPTA
Rosbif d'entrecot

Vicky Fajardo mostra la carn de l’entrecot.
Vicky Fajardo, propietària de Carns Selectes Vicky, presenta una recepta popular, senzilla, però que requereix el temps i la paciència necessaris de qualsevol cuiner. Es tracta del rosbif, paraula que prové de les anglesesroast(rostit) ibeef(bou).
INGREDIENTS (4 persones)
1 quilo d'entrecot
Xerès
Llimona
Pebre
Oli
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Perquè el rosbif s'elabori com cal, tots els ingredients s'han de posar en maceració durant les 24 hores anteriors a la preparació d'aquest plat. Una vegada passat aquest temps, s'ha de netejar amb especial dedicació la carn. Posteriorment, amb oli nou, es posa la peça al forn a una potència elevada, a uns 250 graus. S'escalfa el rosbif uns 20 minuts, deu per cada costat. Una vegada escalfat (el temps es pot ampliar a gust del cuiner), se li tira a sobre el suc de la maceració, format pel xerès, la llimona i el pebre. I ja està a punt per servir-lo.
- CAS SANTOS CERDÁN-ÁBALOS Koldo García després de conèixer l’informe de l’UCO sobre Santos Cerdán: «Acaba de començar»
- Tensió als Estats Units "Motivació política" en l’assassinat d’una congressista i el marit
- Metamorfosi demogràfica Un terç de l’Eixample és estranger
- Tempesta judicial i política La caiguda de Cerdán impulsa en el PSOE avançar les generals
- Tensió als Estats Units Els EUA surten al carrer de forma multitudinària en protesta per Trump
- Augmenten les probabilitats que un asteroide impacti contra la Lluna el 2032
- Criança Carlos González, pediatre: "Moltes vegades quan el teu fill plora no vol ni joguines ni dolços, demana la teva presència i el teu afecte"
- HANDBOL Els àrbitres expulsen el Barça de la lluita per la seva 13a Champions
- EL MERCAT BLAUGRANA De Víctor a Joan; de l’Hospitalet a Sallent
- Gran mostra de música i cultura digital Nathy Peluso fa vibrar el Sónar amb un enèrgic directe