LA RECEPTA

Dorada al forn amb patates

Jordi Pascual mostra unes dorades a la seva parada.

Jordi Pascual mostra unes dorades a la seva parada.

1
Es llegeix en minuts

Jordi Pascual, propietari de la Peixateria Jordi del mercat de les Corts, proposa una recepta senzilla i que pràcticament es fa sola al forn i en poc menys de mitja hora. A més, el peix llueix amb la seva sola presència sense necessitat d'adorns culinaris.

INGREDIENTS (4 persones)

2 dorades de mig quilo

Una ceba

Tomàquets

Oli

Pebre

Sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Netegem les dues dorades i els traiem els budells. Tallem les patates en rodanxes i -amb oli, sal i pebre- les posem al fons d'una safata dins del forn prèviament calent a 180 graus. Passats 10 minuts traiem la la safata i col·loquem les dues dorades sobre el fons de patates, juntament amb la ceba tallada en juliana i els tomàquets a rodanxes. Ho introduïm tot una altra vegada al forn durant uns 12 minuts. I ja està.