LA RECEPTA
Dorada al forn amb patates

Jordi Pascual mostra unes dorades a la seva parada.
Jordi Pascual, propietari de la Peixateria Jordi del mercat de les Corts, proposa una recepta senzilla i que pràcticament es fa sola al forn i en poc menys de mitja hora. A més, el peix llueix amb la seva sola presència sense necessitat d'adorns culinaris.
INGREDIENTS (4 persones)
2 dorades de mig quilo
Una ceba
Tomàquets
Oli
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
Netegem les dues dorades i els traiem els budells. Tallem les patates en rodanxes i -amb oli, sal i pebre- les posem al fons d'una safata dins del forn prèviament calent a 180 graus. Passats 10 minuts traiem la la safata i col·loquem les dues dorades sobre el fons de patates, juntament amb la ceba tallada en juliana i els tomàquets a rodanxes. Ho introduïm tot una altra vegada al forn durant uns 12 minuts. I ja està.
- La nova Casa Blanca Les protestes contra Trump s’estenen per tot els EUA
- La relació post-Brexit La UE, Espanya i el Regne Unit segellen un acord polític històric sobre Gibraltar
- Mesures per al curs vinent Educació restringirà encara més l’ús de mòbils i pantalles als centres
- Tempesta judicial i política Una gravació de Koldo vincula Santos Cerdán amb comissions
- Mobilitat Els taxistes activen una ofensiva contra els VTC a l’aeroport
- Cinc platges de la Costa Brava per gaudir abans de l'arribada de l'estiu
- Ciència La mapa més gran de l’univers ja és a la xarxa: una finestra inèdita a l’origen i evolució de les galàxies
- Drets laborals Miguel Benito, expert en dret laboral, explica quina és la temperatura màxima a la qual ha d’estar el teu centre de treball: “És il·legal treballar amb aquesta calor”
- Accident aeri Un avió amb 242 passatgers amb destinació a Londres s'estavella durant l'enlairament en una ciutat de l'Índia
- Relacions entre socis ERC admet que la negociació sobre finançament està «alentida» i en culpa Montero