LA RECEPTA
Bròquil i mongetes amb cansalada i botifarra negra

Un plat contundent per als dies més freds.
Josep Palou assegura que no és un gran cuiner però a la seva parada Fruites Palou, al mercat de Felip II, no hi falta la inspiració. Amb ajuda d'una de les seves clientes, rescata de la memòria la recepta d'un deliciós plat de bròquil amb mongetes.
INGREDIENTS (4 persones)
1 bròquil
400 grams de mongetes del ganxet
300 grams de cansalada
4 grans d'all
1 tros de botifarra negra
oli
sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Tallem el bròquil a trossos mitjans i el coem en aigua bullent amb sal. Retirem la verdura del foc quan estigui feta. En una altra olla, posem les mongetes en aigua bullent. A continuació, piquem l'all a trossos molt fins i el fregim en una paella. El reservem i tirem dins l'oli la cansalada i la botifarra negra. Quan la barreja estigui a punt, servim en una safata la verdura i les mongetes i hi posem per sobre la cansalada i la botifarra negra.
- La nova Casa Blanca Les protestes contra Trump s’estenen per tot els EUA
- La relació post-Brexit La UE, Espanya i el Regne Unit segellen un acord polític històric sobre Gibraltar
- Mesures per al curs vinent Educació restringirà encara més l’ús de mòbils i pantalles als centres
- Tempesta judicial i política Una gravació de Koldo vincula Santos Cerdán amb comissions
- Mobilitat Els taxistes activen una ofensiva contra els VTC a l’aeroport
- Cinc platges de la Costa Brava per gaudir abans de l'arribada de l'estiu
- Ciència La mapa més gran de l’univers ja és a la xarxa: una finestra inèdita a l’origen i evolució de les galàxies
- Drets laborals Miguel Benito, expert en dret laboral, explica quina és la temperatura màxima a la qual ha d’estar el teu centre de treball: “És il·legal treballar amb aquesta calor”
- Accident aeri Un avió amb 242 passatgers amb destinació a Londres s'estavella durant l'enlairament en una ciutat de l'Índia
- Relacions entre socis ERC admet que la negociació sobre finançament està «alentida» i en culpa Montero