LA RECEPTA

Bròquil i mongetes amb cansalada i botifarra negra

Un plat contundent per als dies més freds.

Un plat contundent per als dies més freds.

1
Es llegeix en minuts

Josep Palou assegura que no és un gran cuiner però a la seva parada Fruites Palou, al mercat de Felip II, no hi falta la inspiració. Amb ajuda d'una de les seves clientes, rescata de la memòria la recepta d'un deliciós plat de bròquil amb ­mongetes.

INGREDIENTS (4 persones)

1 bròquil

400 grams de mongetes del ganxet

300 grams de cansalada

4 grans d'all

1 tros de botifarra negra

oli

sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Tallem el bròquil a trossos mitjans i el coem en aigua bullent amb sal. Retirem la verdura del foc quan estigui feta. En una altra olla, posem les mongetes en aigua bullent. A continuació, piquem l'all a trossos molt fins i el fregim en una paella. El reservem i tirem dins l'oli la cansalada i la botifarra negra. Quan la barreja estigui a punt, servim en una safata la verdura i les mongetes i hi posem per sobre la cansalada i la botifarra negra.