Sis detinguts

Desarticulat un grup criminal dedicat al cultiu de marihuana a Cornellà

Desarticulat un grup criminal dedicat al cultiu de marihuana a Cornellà

POLICÍA NACIONAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha desarticulat un grup criminal dedicat al cultiu en interior de marihuana en naus industrials de Cornellà, Sant Feliu de Llobregat i Castellbisbal, per a la seva posterior venda i distribució.

El balanç total és de sis persones detingudes, entre elles el principal investigat, que era l’encarregat de proporcionar infraestructures per al manteniment de les plantacions de marihuana. A més dels detinguts, el cos de policia ha pres declaració a dues persones més, en qualitat d’investigades no detingudes.

En total, s’han confiscat 5.944 plantes de marihuana, així com 985 grams de cabdells. Una vegada fets els informes tècnics per l’empresa subministradora d’energia, s’ha pogut elevar el valor de l’energia defraudada fins als 585.745 euros.

Investigació prèvia

Notícies relacionades

Després de localitzar una primera plantació indoor de marihuana a l’abril, ubicada en una nau industrial també a Cornellà, el grup investigador va poder avançar i establir diferents connexions amb altres plantacions, també controlades pel mateix grup. Es tracta de dues naus més a Sant Feliu de Llobregat; així com un establiment comercial, concretament una ferreria, que feia passar desapercebuda la plantació a l’interior de la mateixa, en aquest cas ubicada a Castellbisbal.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà de Llobregat