Col·laboració des del 2020

MicroBank finança una trentena de projectes d’emprenedors i microempreses de Cornellà

  • El conveni de col·laboració impulsa una línia de finançament d’1 milió d’euros per potenciar l’autoocupació i l’emprenedoria

  • Se n’han beneficiat un total de 34 projectes de la ciutat, dels quals cinc van ser concedits el 2020, 13 el 2021 i 16 entre el gener i el maig del 2022

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El conveni de col·laboració entre l’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica de l’Ajuntament de Cornellà (Procornellà) i MicroBank el 2020 «està donant els seus fruits», defensen des de l’entitat. Materialitzat a través de l’acció del Centre d’Empreses Procornellà i amb l’objectiu de facilitar finançament de projectes empresarials a través de microcrèdits, ja se n’han beneficiat un total de 34 projectes a Cornellà (Baix Llobregat) dels quals cinc van ser concedits el 2020, 13 el 2021 i 16 entre el gener i el maig del 2022.

«En els últims mesos es constata, doncs, la clara pujada d’empreses que s’interessen per aquest tipus de finançament», diuen des de Procornellà. Principalment, són comerços o negocis vinculats al sector de la restauració. També responen al perfil dels sol·licitants, emprenedors o empresaris que sol·licitin aquests microcrèdits per a la compra de maquinària o vehicles necessaris per al funcionament de la seva activitat.

Dels 16 microcrèdits ja concedits des de començament d’any, 12 han sigut finançats per l’import màxim, 25.000 euros.

1 milió d’euros

Totes aquelles persones que desitgin demanar aquest tipus de préstec poden fer-ho a través del Centre d’Empreses Procornellà. «Els seus tècnics els ajudaran en la confecció d’un Pla de Viabilitat» i, una vegada demostrat que pugui materialitzar-se, podran posar en marxa la sol·licitud pertinent, i serà MicroBank qui finalment aprovarà el finançament.

Notícies relacionades

La línia de finançament d’1 milió d’euros contemplat al present conveni en vigor des del 2020, té per objectiu reactivar l’autoocupació i l’activitat emprenedora, afavorint la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, nous residents, persones amb discapacitat i amb especial atenció als col·lectius en situació de vulnerabilitat. 

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà