Emprenedors

El Centre d’Empreses del Baix Llobregat crea un Punt de Suport Empresarial a Cornellà

  • Es tracta d’un espai on empresaris locals poden conèixer tots els serveis dels quals disposa el centre i millorar així la seva competitivitat

El Centre d’Empreses del Baix Llobregat crea un Punt de Suport Empresarial a Cornellà

Procornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Centre d’Empreses del Baix Llobregat (Procornellà) ha creat un Punt de Suport Empresarial. Està ubicat a la planta baixa de l’edifici situat al carrer Tirso de Molina, número 36, de Cornellà de Llobregat.

Es tracta d’un espai on empresaris locals i de la comarca poden conèixer tots els serveis dels quals disposa el Centre d’Empreses: ajudes i finançament; atracció d’innovació i talent; foment de la interrelació empresarial; lloguer d’equipaments; reempresa; serveis de creació i creixement d’empreses, o tràmits de constitució PAE.

«Des del Centre d’Empreses volem impulsar la creació i creixement d’empreses per crear ocupació i acostar la innovació i el talent a les empreses de Cornellà, per millorar la seva competitivitat», expliquen des de Procornellà.

Notícies relacionades

Les persones i empreses interessades a rebre aquests serveis poden sol·licitar cita prèvia al Centre d’Empreses de Cornellà per al setembre.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà