3 mesos d’obra

Cornellà transformarà el carrer Bonestar en un espai exclusiu per a vianants

  • L’espai ja es va tancar al trànsit el 2020 arran de la crisi sanitària per oferir més espais per passejar

Cornellà transformarà el carrer Bonestar en un espai exclusiu per a vianants

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La remodelació del carrer Bonestar de Cornellà (Baix Llobregat) es portarà a terme aquest any 2022 amb l’objectiu de transformar el lloc en un espai exclusiu per a vianants, amb l’objectiu de pacificar-lo i crear una plataforma única amb zones de descans i vegetació.

L’obra afecta el tram compost entre els carrers Florida i Anoia, que ja es va tancar al trànsit el 2020 arran de la crisi sanitària per oferir més espais per passejar, i dos anys després aquesta actuació passarà a ser permanent.

Aquesta reforma té una durada prevista de tres mesos i un pressupost de 219.967 euros per part de l’Ajuntament i la principal voluntat és «prioritzar el vianant, oferint espais verds i lúdics a la ciutadania».

L’obra consisteix en la construcció d’una plataforma única en tot l’àmbit del projecte i recuperar més de 2.150 metres quadrats per a la població, a més de voler millorar-ne l’accessibilitat. L’actuació inclou també la reorganització de la línia d’aparcament, millora del clavegueram i la col·locació de mobiliari urbà nou.

Notícies relacionades

També s’ha previst que l’accés a tots tres trams del carrer Bonestar, inclosos en l’àmbit del projecte, siguin d’ús exclusiu per a aparcaments privats.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO