CATALANS A L'EDAT MITJANA

El Museu Palau Mercader de Cornellà acull l'exposició 'Ossos. Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física'

La mostra explica com vivien i morien els nostres avantpassats de l'edat mitjana i aprofundeix en diferents aspectes de la seva vida

Can Mercader, a Cornellà.

Can Mercader, a Cornellà. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Museu Palau Mercader de Cornellà (Baix Llobregat) estrena aquest diumenge 12 de gener una exposició que «ens farà viatjar a l’època medieval prenent com a base els ossos i esquelets que s’han trobat en diferents jaciments i necròpolis», expliquen des de l’organització.

‘Ossos. Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física’ acosta l’espectador a les condicions de vida de les poblacions catalanes entre els segles VIII i XV a través de l’estudi de les restes d’esquelets localitzats en jaciments arqueològics situats, principalment, a la Catalunya Central.

Explica com vivien i morien els nostres avantpassats de l’edat mitjana i aprofundeix en diferents aspectes de la seva vida a partir de la utilització de diverses tècniques de l’antropologia i la paleopatologia.

Visita a càrrec de la comissària de l’exposició

La mostra es podrà visitar fins al 29 de març del 2020, els diumenges i dies festius, de 10 a 14 h, al Museu Palau Mercader. El mateix dia de la inauguració, 12 de gener a les 12.00 hores, hi haurà una visita guiada conduïda per la comissària de l’exposició, Elena García Guixé.

Notícies relacionades

‘Ossos. Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física’ ha sigut produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA