DURANT EL FESTIVAL DE PALLASSOS

Òmnium critica Antonio Balmón per ordenar la retirada de llaços grocs

L'entitat denuncia que l'alcalde de Cornellà va enviar la brigada municipal a treure els llaços col·locats durant el Festival Internacional de Pallassos

zentauroepp41637123 barcelona 17 01 2018 politica votaci n para escoger la nueva180831210224

zentauroepp41637123 barcelona 17 01 2018 politica votaci n para escoger la nueva180831210224 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
ACN

Òmnium Cultural ha denunciat a través d’un comunicat quel’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, va ordenar a la brigada municipal que retirés tots els llaços grocs que l’entitat i ANC van col·locar divendrespassat a la plaça de Catalunya durant la celebració del Festival Internacional de Pallassos.

A través de l’escrit, Òmnium ha volgut mostrar el seu “rebuig a aquesta decisió” que, asseguren, “és un nou atac a la llibertat d’expressió i a la lluita contra la repressió que s’està vivint des de fa molts mesos”.

L’entitat defensa que “els llaços grocs són l’expressió d’un desig legítim de llibertat d’amics i companys que estan injustament empresonats i que no embruten ni ocasionen cap molèstia a la ciutadania”.

Les dues agrupacions van aprofitar la celebració de la 18a edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà – Memorial ‘Charlie Rivel’ per manifestar-se davant de l’entrada de l’espectacle per “demanar la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats amb nassos vermells de pallasso”.

Notícies relacionades

Amb aquesta protesta, asseguren, volien “fer visible l’atac a la llibertat d’expressió i recordar que hi ha un pallasso imputat per desobediència”, amb referència al comediant i regidor de Sant Joan de Vilatorrada Jordi Pesarrodona, imputat per desobediència.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Catalunya