La fira de nadal de Cornellà dedica un espai especial al circ

La 'Fira Infantil de Nadal' commemora els seus 25 anys aquest 23 de desembre

finfantil

finfantil

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per celebrar l'aniversari de l'acte enfocat als infants de Cornellà, aquest any l'esdeveniment habilitarà un espai especial al circ. Amb la col·laboració de Kanaya Circ, s'estrenarà un taller perquè els nens i les nenes entrin en contacte amb aquest món, entre malabars i pallassos.

Segons l'organització, es pretén, així, impulsar el circ com a eina de treball social per fomentar el respecte, la solidaritat i l'autosuperació.

Tot i que la fira obrirà les seves portes el dia 23 de desembre i s'allargarà fins a l'últim dia de l'any, el 31 de desembre, al voltant de 4.000 estudiants de primària del Baix Llobregat podran disfrutar, uns dies abans, de les activitats. L'organització habilitarà el 18, 19 i 20 de novembre l'espai per oferir les cites concertades amb centres educatius.

L'esdeveniment comptarà amb les seccions habituals, amb tallers per desenvolupar la creativitat, espais per practicar activitats esportives i atraccions i castells inflables.

Amb la finalitat d'entretenir els més petits, diferents agrupacions i associacions dels voltants s'implicaran en els actes. Amb el maquillatge a càrrec de Corcrenata i els tallers de pentinat a càrrec de Perruqueria Alarcón, els infants podran divertir-se mentre aprenen amb altres companys de la seva edat.

Com en les altres edicions, l'esport en equip tindrà un paper important en les diferents activitats de la fira.

Notícies relacionades

Amb la intenció de commemorar els 25 anys de la fira, els preus es mantindran. D'aquesta manera, l'entrada serà d'unitat familiar, on els adults no tindran cap despesa. Així, les famílies amb un fill pagaran 7 € per dia, les famílies amb dos pagaran 12 € i les famílies amb tres, 15 €. La Fira Infantil de Nadal obrirà cada dia de 10 h a 20 h menys el 24 i el 31, que tancarà a les 18 h. 

Més notícies de Cornellà 

Temes:

Circ Nadal