A partir del divendres 18

Black friday: Renfe posa a la venda bitllets des de 7 euros

¿Com pots aconseguir les millors ofertes per Black Friday? Trucs i consells

¡Compte! Iberia no regala bitllets per Black Friday

Black friday: Renfe posa a la venda bitllets des de 7 euros
1
Es llegeix en minuts

El Black Friday ja és a tocar. Des de fa ja diverses dècades, el Black Friday se celebra 24 hores després del tradicional Dia d’Acció de Gràcies. Per aquesta mateixa raó, té lloc aquest any el 25 de novembre. 

Però cada vegada són més les empreses que decideixen començar abans amb la seva etapa de descomptes, potser per veure si és cert que «qui pega primer, pega dos cops», com diu la dita.

I Amazon n’és una: tot just unes setmanes després que Amazon celebrés el segon Prime Day de l’any, el gegant electrònic tornarà a la càrrega amb una nova jornada de grans descomptes. A partir d’aquest divendres 18 i fins al dilluns 28, coincidint amb el Cyber Monday, el gegant de les compres online té previst de nou una enorme onada de productes i articles amb grans descomptes que, és previsible, superin el 50% de descompte en molts casos. També tindran les famoses Ofertes Flaix que duraran només 24 hores, en què podrem atrapar els millors preus.

Més d’una setmana d’ofertes

I Renfe ha decidit pujar també a aquest tren: a partir d’aquest divendres, ofereix descomptes per viatjar en tots els seus combois, ja sigui de l’AVE com d’Avlo, Alvia, Euromed i Intercity. I tal com fa el gegant electrònic, la seva oferta també serà vigent fins al dilluns 28, coincidint amb el Cyber Monday.

Notícies relacionades

Durant una setmana, els clients de Renfe podran trobar trajectes de l’AVE per menys de 25 euros i d’Avlo des de 7 euros. Els trajectes seran per a viatgés partir del gener del 2023. Així, serà possible trobar bitllets des de Barcelona a Madrid a partir de 7 euros. També es podran comprar des d’aquest preu bitllets de València a Madrid.

Una mica més costarà el trajecte Madrid-Màlaga (des de 21,20 euros) i Madrid-Sevilla (des de 24,15 euros). En total, més de 300 serveis diaris de Llarga Distància amb un ampli ventall d’horaris per viatjar per tot Espanya que es podran adquirir a través de la web de Renfe.