De prop amb Manuel Carrasco

Preàmbul exclusiu del concert de Manuel Carrasco a Barcelona amb EL PERIÓDICO

El diari ofereix una trobada íntima i exclusiva amb el cantant per als seus lectors i subscriptors

La cita serà dimarts 7 de maig a la sala Luz de Gas de Barcelona

manuel-carrasco

manuel-carrasco

1
Es llegeix en minuts

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA organitza, en exclusiva per als seus lectors i subscriptors, una trobada íntima amb un dels grans noms del pop espanyol, Manuel Carrasco. En aquest esdeveniment, el cantautor, que iniciarà nova gira al maig, parlarà amb els lectors i subscriptors d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA sobre el seu vuitè i nou disc ‘La cruz del mapa’ i presentarà en directe algun dels seus nous temes i dels seus grans èxits.

Aquest esdeveniment exclusiu serà el preàmbul del seu concert a Barcelona, previst per al24 de maig al Palau Sant Jordi i estarà moderat per un periodista acreditat d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. L’acte serà el pròxim 7 de maig a la llegendària sala Luz de Gas de Barcelona. La cita començarà les 17:30 h i es podrà seguir en directe per streaming 

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA ofereix l’oportunitat d’assistir a aquesta trobada exclusiva a 250 afortunats. Qualsevol lector o subscriptor interessat a anar a la cita podrà participar en el concurs fins al dia 2 de maig (inclòs), a través d’aquest enllaç. El dia3 de maig, el diari comunicarà elsguanyadorsvia correu electrònic.

Aquest esdeveniment ofereix als lectors i subscriptors del diari una jornada íntima amb Manuel Carrasco, que torna als escenaris amb ‘La cruz del mapa’. En el seu vuitè disc, l’artista de Huelva continua sorprenent amb les seves històries plenes de veritat i amb el seu alt nivell compositiu a través de 14 nous temes.

Notícies relacionades

‘Me dijeron de pequeño’, tota una declaració de principis i reivindicació en primera persona, és el single del nou àlbum de Manuel Carrasco, que ja es pot escoltar a totes les plataformes i formats. ‘La cruz del mapa’ està sent tot un èxit; l’àlbum es va convertir en el disc més venut del 2018 en la seva primera setmana, va entrar directe al número u de la llista oficial de vendes d’àlbums, i, en els primers dies del seu llançament, ja va superar els cinc milions de reproduccions a Spotify.

La gira de ‘La cruz del mapa’, que s’inicia el pròxim 4 de maig a Valladolid, ja té més de 30 concerts confirmats a tot Espanya i portarà el cantant als escenaris de les principals ciutats del país com Barcelona, Madrid, Bilbao, València, la Corunya, Mallorca i Tenerife, entre moltes d’altres.