a la carretera GI-660

Trobat inconscient el director del Trek-Segafredo a Girona després de sortir amb bicicleta

L'exclicista holandès Steven de Jongh, resident a Calonge, havia sortit de ruta pel massís de les Gavarres

jongh

jongh

1
Es llegeix en minuts
Efe / Girona

El director de l’equip professional de ciclisme Trek-SegafredoSteven de Jongh, ha sigut trobat inconscient a la carretera GI-660, que transcorre entre les localitats gironines de Calonge i la Bisbal d’Empordà i on havia sortit amb la seva bicicleta, segons informen els Mossos.

A les 15.00 hores, amics i familiars de De Jongh havien comunicat a la policia autonòmica la seva desaparició i, des d’aleshores, s’havia desplegat un dispositiu de recerca.

L’exciclista professional, de 44 anys, nacionalitat holandesa i resident a Calonge, havia sortit de ruta per aquesta àrea de Girona presidida pel massís de les Gavarres, escenari habitual d’entrenaments amb bicicleta.

Traslladat a un hospital

Steven de Jongh ha aparegut viu, tot i que inconscient, i ha sigut traslladat a un centre hospitalari mentre s’investiguen les causes de la seva desaparició i, sobretot, si ha tingut a veure amb un atropellament o si ha patit una caiguda a causa de les pluges caigudes durant tot el dia que han provocat diverses incidències a la província.

Notícies relacionades

Mossos d’esquadra, Bombers de la Generalitat i policia pocal han recorregut a peu la carretera a la recerca de De Jongh, la parella del qual ha recorregut a les xarxes socials per demanar ajuda.

Després de la seva etapa com a professional, l’holandès s’ha dedicat a la direcció d’equips ciclistes i ha arribat a tenir a les seves ordres l’espanyol Alberto Contador