Dinar per menys de 15 €

Menús de migdia: 5 restaurants del barri de Sants per menjar bo, bonic i barat

Pren nota d’aquests llocs on podràs disfrutar d’una bona taula sense que t’hagis de gratar la butxaca

7 bons restaurants de Sants que hauries de tenir al teu radar

Barcelona bona i barata: 13 restaurants ‘econòmics’ per gaudir-ne molt

Menús de migdia: 5 restaurants del barri de Sants per menjar bo, bonic i barat

Alberto García Moyano

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Els menús de migdia de Barcelona són un gènere a part en el món de la gastronomia i se’ls hauria de fer més cas. Per sort, gent com Alberto García Moyano recorre Barcelona a la recerca dels restaurants que serveixen menús amb una relació qualitat-preu imbatible. Una tasca que agraïm tots els lectors amb pocs diners i moltes ganes de disfrutar d’un bon plat.

Aquesta és una selecció dels establiments que ha visitat en les últimes setmanes al barri de Sants, un dels més populars de Barcelona, per això hi ha tan bons llocs amb els menús de migdia per menys de 15 euros.

El Cullerot de Sants

Aquest restaurant del barri de la Bordeta és un lloc jove portat per una parella jove que serveix esmorzars i dinars. Aquí tens la crònica que Alberto García Moyano va escriure sobre El Cullerot de Sants. Assegura que si hi aneu dijous, tremolareu amb els arrossos.

Bar-Bodega Bartolí

Dempeus i alegrant estómacs des de 1939 (que es diu ràpid), és un lloc de culte tant en matèria d’esmorzars, aperitius com dinars. La veritable estació de Sants és Bar-Bodega Bartolí, i aquí t’expliquem per què.

La Nova Farga

Aquesta casa de menjars de Sants, on fan esmorzars i dinars en condicions, fa miracles cada dia. Pots asseure’t a la sala, a la barra o a la terrassa. Nosaltres vam tastar el menú del dia, i així ens va anar a La Nova Farga.

Can Coca

El plat fort d’aquest restaurant de Sants és la manera de treure partit de tot el que se serveix, sempre amb moltíssim encert en tot. T’ho expliquem en aquesta crònica de Can Coca.

Terra d’Escudella

Aquest local de Sants té el menjador sempre ben ple perquè no falla amb les seves quatre opcions de primer i cinc de segon que ofereix diàriament. Així hem menjat a Terra d’Escudella.