Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Somodó, Casa Amàlia 1950 i Dos Manos

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

MAPA | 18 bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar

Llista actualitzada dels últims tancaments de bons restaurants de BCN

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Somodó, Casa Amàlia 1950 i Dos Manos

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Somodó

Somodó va tancar a Gràcia i ha reobert com a Somodó Bá (‘bá’ en japonès significa ‘espai’), una barra per a vuit comensals, tot i que, de moment, només n’acull sis. Un únic cuiner (i cambrer i netejador i...), un menú de migdia i un menú nocturn, tots dos a un preu magnífic per al que s’ofereix. Això és Somodó.

El peix mantega del restaurant Somodó Bá. /

Manu Mitru

Casa Amàlia 1950

Un restaurant ‘de’ mercat perquè és al costat del de la Concepció: a la carta assenyalen els llocs de què es proveeixen. Compromesos amb l’‘slow food’ i premiats per la municipalitat per ser sostenibles, són especialistes en arrossos. Així els fan a Casa Amàlia 1950.

L’arròs amb foie-gras i ànec de Casa Amàlia 1950. /

Manu Mitru

Dos Manos

Aquest bar de Gràcia acosta la cuina de l’altre extrem del Mediterrani amb una carta assequible en la qual regnen les pites i altres plats molt treballats i plens de gustos diferents. Així de bé hem menjat a Dos Manos.

Una de les pites de Dos Manos. /

El Periódico