Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Bar Echegaray, Banquet i Simultáneo

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

MAPA | Divuit bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar

Deu xiringuitos i terrasses de la costa catalana per esprémer l’estiu

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Bar Echegaray, Banquet i Simultáneo

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Bar Echegaray

Un restaurant del Poblenou amb una cuina minúscula i amb una pissarra en què es detalla amb què han omplert el carretó d’anar a comprar Com diuen els seus responsables, «fem barri». I amb platillos saborosos. Així és l’experiència de menjar al Bar Echegaray.

Banquet

Sergi de Meià ho intenta de nou a Barcelona, amb un establiment pròxim a la Rambla que vol ser un bastió en defensa de la cuina catalana, amb plats poc habituals en el panorama gastronòmic de la ciutat com els cargols, el conill i l’arròs a la milanesa. Però hi ha més plats a la carta, i aquí te’ls expliquem després de visitar Banquet.

Simultáneo

El restaurant de l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza dona llustre gastronòmic a la plaça d’Espanya amb una cuina que treballa les 24 hores del dia i una oferta cultural variada. Esmorzars a qualsevol hora per a felicitat dels turistes nouvinguts amb ‘jet-lag’ i tapes ‘top’ de migdia a mitjanit forma l’amplíssima carta de Simultáneo.