Nou ‘hot spot’ a la Diagonal
Bosco de Lobos: ‘comfort food’ a la italiana
Aquest restaurant proposa una cuina transalpina tradicional molt saborosa que es pot menjar a la seva àmplia i lluminosa sala i a la seva plàcida terrassa
10 restaurants italians amb bon gust
10 terrasses per disfrutar d’un àpat a l’aire lliure a Barcelona
![Bosco de Lobos: ‘comfort food’ a la italiana Bosco de Lobos: ‘comfort food’ a la italiana](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/fa81dc51-0e19-4075-b8ab-90fcf3f0b255_alta-libre-aspect-ratio_default_0.jpg)
Un dels restaurants que, tot just obrir, ho està petant a la zona alta és Bosco de Lobos (Diagonal, 605, interior), i amb raó. La seva carta de plats italians tradicionals, reeixida i saborosa, ha trobat la col·locació ideal en un espai ampli, modern, lluminós, càlid i agradable com pocs hi ha a la ciutat, i que compta amb una terrassa amb vegetació i sofàs que ocupa el que fins fa no gaire era un aparcament.
La seva proposta no enganya: antipasti, amanides, pasta i pizzes romanes (fines i cruixents), tot això elaborat amb productes transalpins. I sota la màxima de divertir el comensal amb plats amb algun toc sorprenent, enriquidor, i sense gaires complicacions, formin part de la carta o siguin suggeriments del dia, com la flor de carbassó en tempura farcida de ricota, anxova, llimona i formatge parmesà. ‘Comfort food’, en diuen els moderns.
Així doncs, escollir què demanaràs es converteix en el pitjor moment de la visita (és igual quan perquè obre de dilluns a diumenge); tot és temptador. I això que la carta no és gaire llarga. Pots demanar algun dels seus vins italians per acompanyar els teus dubtes fins que t’aclareixis.
I pots fer-ho més fàcil recorrent a ‘hits’ com les boletes que semblen croquetes i que a dins interior barregen mozzarella, oliva i salsa ‘marinara’ picant; el carpaccio de pop preparat amb piparres, vinagreta de fonoll i bitxos dolços adobats; el ‘vitello tonnato’, amb espuma en comptes de salsa per ser més lleuger, i els ‘tagliolini’ amb anxoves, llimona i ‘peperoncino’, una pasta que es menja a Calàbria el 24 de desembre i que tu endraparies els 365 dies de l’any. Per acabar, no hi ha dubte: aquest tiramisú és una autèntica bogeria.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Jocs Olímpics 2024 París oculta la foscor i exhibeix el seu decorat en els Jocs
- Handbol Les ‘Guerreres’ no compareixen i cauen amb estrèpit en el debut
- Tennis Moyá fa saltar les alarmes sobre la presència de Nadal a París
- Sèrie aclamada Com enamorar sense cursileries
- QUATRE HOSPITALITZATS Un brot de salmonel·losi en un bar deixa almenys 22 afectats
- Les polítiques de la Unió Europea Brussel·les empeny a acabar amb l’addicció a les xarxes socials tòxiques
- Les polítiques de la Unió Europea Espanya insta les tecnològiques a actuar contra els patrons addictius
- SUCCESSOS Presó per al maquinista i un excàrrec d’Adif per l’accident de l’Alvia
- Gislan Zekri, estudiant de Treball Social: "Entendre el context cultural de la persona és vital per ajudar-la"
- Narcotràfic Confiscades quatre tones de cocaïna al port de Barcelona