Nou ‘hot spot’ a la Diagonal

Bosco de Lobos: ‘comfort food’ a la italiana

Aquest restaurant proposa una cuina transalpina tradicional molt saborosa que es pot menjar a la seva àmplia i lluminosa sala i a la seva plàcida terrassa

10 restaurants italians amb bon gust

10 terrasses per disfrutar d’un àpat a l’aire lliure a Barcelona

Bosco de Lobos: ‘comfort food’ a la italiana

Lekuona Studio

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Un dels restaurants que, tot just obrir, ho està petant a la zona alta és Bosco de Lobos (Diagonal, 605, interior), i amb raó. La seva carta de plats italians tradicionals, reeixida i saborosa, ha trobat la col·locació ideal en un espai ampli, modern, lluminós, càlid i agradable com pocs hi ha a la ciutat, i que compta amb una terrassa amb vegetació i sofàs que ocupa el que fins fa no gaire era un aparcament.

Bosco de Lobos

Diagonal, 605, interior. Barcelona

Telèfon: 93.629.67.20.

Preu mitjà (sense vi): 35 €

La seva proposta no enganya: antipasti, amanides, pasta i pizzes romanes (fines i cruixents), tot això elaborat amb productes transalpins. I sota la màxima de divertir el comensal amb plats amb algun toc sorprenent, enriquidor, i sense gaires complicacions, formin part de la carta o siguin suggeriments del dia, com la flor de carbassó en tempura farcida de ricota, anxova, llimona i formatge parmesà. ‘Comfort food’, en diuen els moderns.

Notícies relacionades

Així doncs, escollir què demanaràs es converteix en el pitjor moment de la visita (és igual quan perquè obre de dilluns a diumenge); tot és temptador. I això que la carta no és gaire llarga. Pots demanar algun dels seus vins italians per acompanyar els teus dubtes fins que t’aclareixis.

I pots fer-ho més fàcil recorrent a ‘hits’ com les boletes que semblen croquetes i que a dins interior barregen mozzarella, oliva i salsa ‘marinara’ picant; el carpaccio de pop preparat amb piparres, vinagreta de fonoll i bitxos dolços adobats; el ‘vitello tonnato’, amb espuma en comptes de salsa per ser més lleuger, i els ‘tagliolini’ amb anxoves, llimona i ‘peperoncino’, una pasta que es menja a Calàbria el 24 de desembre i que tu endraparies els 365 dies de l’any. Per acabar, no hi ha dubte: aquest tiramisú és una autèntica bogeria.