Mossegades contra la inflació

terrasses de Catalunya amb solet Repsol

Seleccionem establiments on podràs disfrutar a preus assequibles

Barcelona bona i barata: 8 llocs on gastar poc i disfrutar molt

Menús de migdia: 5 restaurants de Barcelona per menjar bo, bonic i barat

7 restaurants per menjar formidablement al migdia per menys de 20 €

terrasses de Catalunya amb solet Repsol
2
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

¿Qui ha dit q

Watson (Barcelona)

Molt a prop del Passeig de Gràcia, la llibreria Finestres amaga un secret en forma de pati amb jardí frondós i mobiliari original. Genial per compartir xerrades i alguna cosa de beure.

Bosco de Lobos (Barcelona)

El seu pati interior et fa sentir que ets a quilòmetres de la Diagonal barcelonina. Aquest italià és una bona opció per amagar-se de la calor a les nits d’estiu.

Fragments Cafè (Barcelona)

Elegant pati amb ombra natural i terrassa exterior a la plaça de la Concòrdia per permetre’s un caprici d’estiu a Sarrià. Fes un cop d’ull als plats del dia i a la carta de vins.

Taverna de Son Molas (Begur)

Per contemplar el poble de Begur amb tota la seva bellesa és millor allunyar-se’n un pèl, per exemple a la terrassa de la Taverna Son Molas. Si l’entorn és desitjable, encara ho són més els seus plats.

El Jardí de Can Marc (Begur)

Un ‘must’ per als amants de les postes de sol. Meravellós jardí on es pot prendre alguna cosa i disfrutar de les vistes del municipi de Begur i el paisatge de l’Empordà al fons.

La Pizzeta (Begur)

Magnífiques pizzes (de gambes amb allada, brandada de bacallà o sobrassada) per degustar al pati d’un casalot indià del segle XIX. Lloc ideal per a les nits d’estiu.

Santallucía (Roses)

A la cuinera Fina Puigdevall li agrada anar a Santallucía, asseure’s a prop de la vora i demanar unes gambes blanques bullides en aigua de mar acabades de fer. Bon pla per a l’estiu.

Panoramix (Molló, Girona)

El protagonisme del local va de la mà del seu nom: espectaculars vistes panoràmiques de la zona, en ple Pirineu gironí. Per si no fos prou, el menjar està a l’altura.

Funky Pizza (Palafrugell)

Local amb ambient (música en directe o DJ a l’estiu) on s’ofereixen bones pizzes fetes en forn de llenya i un magnífic tiramisú. Disposa de sala i una gran terrassa.

Tarannà Chill Out (Palafrugell)

Lloc ideal per a les nits de primavera i estiu. Enorme terrassa enjardinada per relaxar-se i demanar algun dels seus plats: sípia amb suc de carn, frankfurt de llagostí...

Vostra Llar (Palamós)

Per als dies d’estiu (i de la resta de l’any) que toqui celebrar alguna cosa, Vostra Llar és sinònim de cuina de qualitat en un local molt agradable que disposa de terrassa i jardí.

La Barraca de Can Xinet (Canet d’Adri)

Una copa o una cervesa artesanal en ple entorn natural del Gironès. En aquest ‘foodtruck’ que disposa de taules a l’aire lliure pots acompanyar la beguda amb dolç (pastissos) o salat (tapes).

Screenbox (Lleida)

Hi ha cines amb àmplies terrasses on, si alces la mirada, veus les restes d’una muralla medieval. O almenys n’hi ha un: l’Screenbox de Lleida.

La Sibil·la (Lleida)

Imagina veure com cau la tarda des d’una terrassa just als peus de la Seu Vella, catedral de Lleida. Perfecta per degustar unes braves, cargols i algun còctel quan arribi la nit.

Notícies relacionades

Terrassa Gaudí (Reus)

La torre de Sant Pere protagonitza la sorprenent perspectiva de Reus des de Terrassa Gaudí. Carta de vermuts, opcions vegetarianes i un menú setmanal al migdia.