Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona i el delta de l’Ebre per al cap de setmana: Sartoria Panatieri, Vibra Speakeasy i Citrus

  • Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

  • Set bons restaurants de Sants que hauries de tenir al radar

  • Quaranta-quatre restaurants nous de Barcelona que no et pots perdre | MAPA

3 bons restaurants de Barcelona i el delta de l’Ebre per al cap de setmana: Sartoria Panatieri, Vibra Speakeasy i Citrus

Joan Revillas

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Sartoria Panatieri

Sartoria Panatieri és la millor pizzeria d’Europa (sense comptar Itàlia) per als jurats de 50 Top Pizza 2023 gràcies a una màxima tan senzilla com complicada: intentar elaborar el màxim d’ingredients propis, començant pels embotits i passant per la ‘stracciatella’. Té locals al carrer de Provença i de l’Encarnació, i això és el que es menja a Sartoria Panatieri.

Vibra Speakeasy

El restaurant al soterrani de l’Hotel Room Mate Anna serveix tapes i combinats clàssics però desbordants de personalitat en una atmosfera que recorda els anys 20 del segle passat. Aquí, sense haver de donar una contrasenya, t’ho expliquem tot sobre Vibra Speakeasy.

Citrus

Aitor López practica la cuina intel·ligent en un hotel bonic, el Tancat de Codorniu, amb dos puntals: Àlex Nolla i Susanna Krcivoj. Des de les Cases d’Alcanar (Tarragona), miren al Delta, potser el territori menys conegut i més extraordinari de Catalunya. Aquesta és la crònica que va escriure Pau Arenós després de la seva visita a Citrus.