Amb molt de gust
6 bons restaurants que has de visitar abans que acabi l’octubre
Una de les millors maneres de passar la tardor és al voltant d’una taula. A Cata Mayor ho sabem, i per això et proposem aquestes sis adreces on disfrutaràs d’allò més

Serà per restaurants a Barcelona... No t’avorriràs aquesta tardor a la ciutat si es tracta d’anar a dinar o a sopar a fora. Perquè no erris el tret, aquí et suggerim aquests sis llocs on podràs gaudir d’allò més.
Apunta aquests sis bons restaurants de Barcelona que hauries de visitar abans que acabi l’octubre.
1. Algrano
Gabriele Milani ha treballat en restaurants mundials i ha decidit que el primer de la seva propietat estigui especialitzat en tallarines i raviolis. «El currículum del Gabriele és inflat i passa pel Lasarte, amb Martín Berasategui i Paolo Casagrande, a l’Hotel Monument; el primer Àbac, el parisenc Le Taillevent i el londinenc Galvin at Windows i a mi, paios així, formats per llançar sondes a Mart, que tinguin els peus a la Terra i s’enfanguin amb un menú de migdia de 15,90 € em sembla profitós (per a nosaltres) i saludable (per a ell)». Així de bé parla Pau Arenós sobre Algrano.
2. Lanto
Ricardo García aconsegueix un prodigi al barri del Clot amb el seu petit restaurant: una degustació de 5 plats i pa i mantega fets a la casa. Allà, el client només tria el segon, entre carn i peix: els tres entrants i les postres són cosa del cuiner. Això és el que es menja a Lanto.
3. Bodega Montferry
L’especulació immobiliària ha obligat els amos del veterà establiment a canviar d’ubicació, on tornen a servir entrepans de categoria. Tant de categoria que Pau Arenós assegura que aquest entrepà «hauria de formar part del patrimoni efímer de Barcelona»: mollete de Ca la Toñi amb capipota i tripa i chimichurri. Aquí t’expliquem quina és la nova ubicació i quins són els millors menjars de la Bodega Montferry.
4. Sartoria Panatieri
La pizza margarita de Rafa Panatieri i de Jorge Sastre, els capos del Sartoria, és canònica en rebel·lia: mozzarella, salsa de tomàquets ‘cherry’ rostits i ¡maionesa d’alfàbrega! I és molt bona, per cert. Així va ser l’última visita que hem fet a Sartoria Panatieri, una de les millors pizzeries del món.
5. Tragaldabas
Notícies relacionadesEn aquest establiment de l’Eixample corres el risc de convertir-te en un ‘tragaldabas’, és a dir, en «una persona molt golafre», segons la definició de la RAE, amb les seves divertides, juganeres, saboroses i desitjables creacions. Cuina de (bon) producte a preus ajustats que respon a una màxima: prohibit avorrir la gent. Així ens ho passem de bé al Tragaldabas.
6. Canaletes
El restaurant que està just davant de la font de Canaletes ofereix plats amb bons productes de temporada i proximitat passats per la brasa amb alguna picada d’ullet internacional. «Com una masia al centre de la ciutat», diuen xiuxiuejant. Però cosmopolita, afegiríem. Aquí t’expliquem millor com és el Canaletes.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
Badalona Barcelona Restaurant Restaurants Barcelona Restaurants de Pau Arenós Gastronomia On menjar avui
- Tribunals Piqué reconeix davant la jutgessa entre llàgrimes que va recórrer a Rubiales per cobrar la comissió d'Aràbia Saudita per la Supercopa
- Amb Paula Navarro Per què Jonathan Andic, hereu de Mango, ha suspès sobtadament el seu casament
- Natura L'espectacular poble de conte a només 30 minuts de Vic
- El cas de Ter Stegen
- Guerra a l’est d’Europa Putin dilata el final de la guerra a Ucraïna amb demandes maximalistes
- Un clàssic "Autèntiques i picants": el bar de Rubí aclamat per les seves patates braves
- Sentència del TSJM Condemnat un empresari a readmetre una empleada a la qual va anomenar «venedora de porqueria» pel grup de WhatsApp abans d’acomiadar-la
- Ciclisme Una Volta amb Pradell per als homes i Pal per a les dones
- BÀSQUET Punter dona vida al Barça en un triomf crucial (87-80) sobre el Partizan
- GABRIELA STOCKLER: "No saps el que passarà, és la part bonica de la distància"