Alta cuina
Quirat, minimalisme a Montjuïc
L’Hotel InterContintental Barcelona es posa en mans de Víctor Torres, que ja té una estrella Michelin per Les Magnòlies (Arbúcies), per al seu restaurant gastronòmic

InterContinental Barcelona (avinguda de Rius i Taulet, 1-3) és un dels nous hotels de luxe de Barcelona, i com a tal pretén que la gastronomia sigui una de les seves senyes d’identitat. Una tasca que ha deixat en mans del xef Víctor Torres, que dirigeix i assessora la carta del seu restaurant insígnia, Quirat. Hi ha ambició en aquest projecte malgrat que Torres (29 anys) és un xef jove i desconegut a la gran ciutat.
Però no sembla que li hagi de costar aconseguir un nom amb aquest projecte, amb el qual vol convertir-se en un «referent gastronòmic de la ciutat». No en va, des que els 25 anys defensa una estrella Michelin pel seu treball a Les Magnòlies (Arbúcies), on es basa en l’excel·lència del producte i la puresa dels sabors.
Dos menús degustació
Notícies relacionadesEl mateix fa a Quirat. Juga a la seva manera en dos menús degustació de 12 i 9 platets (100 € i 70 €, respectivament) amb els productes de temporada i de proximitat per executar creacions minimalistes i cuidades, sovint en mars i muntanyes subtils com el ‘brioix’ de ‘rillette’ de papada, rajada i caviar; la torrada d’anguila amb la seva salsa i moll; el ‘tàrtar’ d’escamarlà, cogombre i espinacs; el llamàntol amb vinagreta de saüc; el ‘foie’ sobre mongetes de Santa Pau en escabetx...
Quirat obre totes les nits de dimarts a dissabte. L’hotel té un altre restaurant, Arrel, la proposta mediterrània del qual es materialitza en un menú executiu els dies feiners (35 €) i un ‘brunch’ els primers diumenges de cada mes (a partir del setembre, els primers i els tercers diumenges de cada mes) en què no falta música en viu. També hi ha el Cocktail Bar Gebre, el restaurant 173 Rooftoop Terrace (amb unes vistes inèdites de Barcelona).
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- 53 anys d’història Un tresor fotogràfic, en perill
- Tendències en salut L’ashwagandha, el suplement que conquista dones en la menopausa: «M’ha tret la boirina del cap»
- Estrena televisiva ‘OT 2025’ arriba amb un nou jurat i un programa d’humor
- Més d’un milió de catalans prenen Diazepam i altres ansiolítics
- El model territorial Hisenda prepara la seva alternativa de finançament singular per a Catalunya
- Discurs davant dels parlamentaris socialistes Sánchez demana l’expulsió d’Israel de totes les competicions esportives
- Deduccions fiscals El ‘BOE’ confirma una nova deducció de fins a 340 euros en el teu IRPF: així pots beneficiar-te d’aquesta ajuda
- Castells La Colla Vella de Valls regna en una diada del Primer Diumenge de Santa Tecla 'total' a Tarragona
- Durant el segon trimestre Els aranzels de Trump llasten la indústria més del previst i l’economia catalana retalla el seu creixement
- ACTUALITAT BLAUGRANA Flick se surt amb la seva: de l’avís dels egos al triomf d’«un equip»