Bons, bonics i barats
Quatre menús de migdia per menys de 13 euros
Menjar bé és possible per unes quantes monedes. I, si no ens creieu, us desafiem a visitar aquests quatre restaurants de Barcelona
¿Qui va dir que menjar bé és sinònim de pagar més? En aquests quatre restaurants serveixen menús de migdia laborable per menys de 13 euros. I són boníssims.
‘Newsletter’ Cata Mayor
Pau Arenós us explica cada setmana els secrets més ben guardats per disfrutar del bon menjar dins i fora de casa.
Preneu-ne nota, perquè us estalviareu pasta mentre disfruteu de valent.
Can Boneta
Joan Boneta segueix la tradició de servir arròs un dia de la setmana, estrella d’un dels serveis de migdia més valorats de Barcelona, un luxe possible, ja que per 13 euros, Joan Boneta i el seu germà Antoni posen a la taula tres entrants, un plat principal, unes postres, una copa i pa de la Fleca Balmes).
Resum de Pau Arenós: «Menú de migdia de cinc estrelles, cinc puntes, cinc forquilles i polze aixecat». Tota la informació sobre Can Boneta és aquí.
Amaica
Després d’haver passat per restaurants de pes com ara el Mugaritz, l’Alkimia i el Gresca, Carlos Salvador obre un petit establiment amb terrassa i plats amb poder.
A l’Amaica donen menjar a la carta per uns 20 euros, amb un menú de migdia de 12,20; i mig menú ¡per 9!
«I no són plats de tràmit, de pim-pam, de desgana i demolició, sinó construccions ben afinades», avisa Pau Arenós, que va visitar el restaurant fa uns dies. Aquesta és la crònica de l’Amaica.
Claris 118
Després dels anys d’Espai Kru, Ever Cubilla encén focs junt amb Laura Monedero en un local de dues plantes: a peu de carrer, un restaurant de cada dia i, a dalt, un altre gastronòmic que anomenaran Étnik.
A baix presenten un potent menú de migdia per 13 euros, i mitjos menús, a un preu econòmic amb vuit primers, vuit segons i set postres. Aquí teniu més informació sobre el Claris 118.
Terra d’Escudella
Notícies relacionadesA Terra d’Escudella s’han proposat complir amb el destí que dona nom al restaurant i servir diàriament, avisant al fer la reserva prèvia, escudella i carn d’olla al complet. Costa 14,50 euros.
Però el menú de migdia laborable, amb plats de cuina tradicional catalana, surt per 12 euros. Per saber-ne mésm sobre el Terra d’Escudella, cliqueu aquí.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Situació de vulnerabilitat L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- Tècniques delictives Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- Les pluges a Catalunya deixen els pantans per sobre del 18%
- "No em deixava treballar i controlava tots els tiquets"
- El somni olímpic frustrat pel franquisme
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Sanitat pública Avís de la Seguretat Social als pares amb fills menors de 26 anys: situació a tenir en compte
- Actualització de la declaració de béns Surten a llum els diners que Pedro Sánchez té al banc
- El tauler polític Així estan les enquestes de les eleccions generals a Espanya
- Feijóo apel·la als votants que el 2017 van donar la victòria a Cs