GRANS PLATS POPULARS
El secret de Frankie Gallo Cha Cha Cha, una de les millors pizzeries de Barcelona
EL PERIÓDICO estrena la web sèrie gastronòmica 'Cata Mayor', en la qual Pau Arenós es cola a la cuina de grans restaurants
Estrena de la web sèrie gastronòmica 'Cata Mayor' d’EL PERIÓDICO a les pantalles d’ordinador, tauleta i telèfon. En el primer capítol, Pau Arenós, periodista especialitzat en gastronomia, busca algunes de les millors pizzes de Barcelona i les troba a Frankie Gallo Cha Cha Cha, nom tan llarg com les fermentacions a les quals sotmeten les seves masses.
El reben el pizzer Lolo Vuoturni i un dels propietaris, Stefano Colombo, amb els quals pasta (més aviat poc) i comparteix una 'foccacia', una margarida i una de trufa. Aquesta última, la més venuda, va estar a punt de no aparèixer en la primera carta de Frankie Gallo Cha Cha Cha, un dels restaurants que ja havíem destacat en la nostra selecció de les 10 millors pizzeries de Barcelona.
- Apagada Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Habitatge Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Presumpta administració deslleial Els Mossos confisquen documents i joies als marmessors de Pere Mir
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Al tancament del mercat La CNMC es disposa a aprovar l'opa sobre el Sabadell amb compromisos assumibles per al BBVA
- OBRES A L'ESTADI La gespa del nou Camp Nou, a punt
- Comissió d'investigació El Govern central enviarà el CNI a les elèctriques a partir d'aquesta nit per recaptar dades per l'apagada
- Segons l'Idescat Sant Just Desvern torna a ser el municipi amb més renda per càpita, per davant de Matadepera i Tiana
- Perspectives El Govern manté en el 2,6% el creixement del 2025 malgrat la incertesa pels aranzels