PER A ENAMORATS

Cinc restaurants per a un sopar de Sant Valentí

Si estàs enamorat, no hi ha res millor que celebrar-ho amb la teva parella al voltant d'una taula

restaurante-pla

restaurante-pla

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Arribada aquesta data i estant més o menys enamorat, a qui no li ve de gust anar a celebrar-ho amb la parella a un restaurant. Per exemple, a aquests cinc que hem pensat.


PLA

No figura entre els restaurants mediàtics, però Pla és un valor segur a l'hora de muntar un sopar per a dos. Tant per la decoració (llums tènues, interiorisme càlid i acollidor, ambient recollit) com per la seva proposta gastronòmica (cuina mediterrània amb una mirada a altres latituds). Bellafila, 5.


Nobook. FERRAN IMEDIO

NOBOOK

Per a una nit més canyera, Nobook. Taronja cridaner per tot arreu, menjar urbà internacional, més còctels que vins per maridar. Així és aquest restaurant que no admet reserves ni té telèfon on trucar. Hi vas i si hi ha taula, sopes. I punt. Ah, i sent el dia que és, és obligat provar, disfrutar, estremir-se de plaer amb la seva Sopa de l'amor, que està a la carta sempre. Provença, 310 bis.


Fogo. DIAZWICHMANN PHOTOGRAPHY BCN

FOGO & BOTECO FOGO

Per a un rotllo diferent d'un sopar romàntic, un viatge al Brasil. Ja sigui a través de la seva cuina popular a la planta baixa (Boteco Fogo) o a través de plats creatius elaborats amb tècniques d'avantguarda al pis de dalt (Fogo). Als fogons, Joâo Alcântara. Còrsega, 231.


Marea Alta. FACEBOOK

MAREA ALTA

Les vistes que es tenen de la ciutat són impagables: 360 graus des del pis 24 de la torre Colom. Un bon lloc per disfrutar de bona companyia mentre es degusta peix de qualitat. Abans o després es pot completar el sopar amb un còctel a Marea Baja, al pis 23. Av. Drassanes, 6-8.


Windsor.

Notícies relacionades

WINDSOR

Un clàssic. De la cuina catalana contemporània i de nits com les de Sant Valentí. Un lloc elegant, amb un servei pròxim, una cuina sense sobresalts i un celler interessant i digital. Una altra aposta guanyadora per a enamorats. Còrsega, 286.