Votació de Just Eat

Aquest és el restaurant de Castelldefels escollit millor restaurant d’Espanya el 2022

Aquest és el restaurant de Castelldefels escollit millor restaurant d’Espanya el 2022
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La plataforma de repartiment de menjar a domicili Just Eat ha celebrat la seva vuitena edició de premis, en la qual Home Pizza, ubicat a Castelldefels (Baix Llobregat, Barcelona), ha sigut escollit com el millor restaurant d’Espanya 2022, segons informa la plataforma de repartiment i distribució de menjar en un comunicat.

En concret, aquests guardons reconeixen el treball dels locals adherits a la plataforma, que destaquen per l’excel·lència de la seva oferta i servei a domicili per adaptar-se a un consumidor cada vegada més digital.

D’aquesta manera, 20 restaurants d’Espanya han sigut reconeguts en aquesta ocasió pels clients de la plataforma a través dels seus vots en diferents categories.

Quantitat de vots

Home Pizza s’ha fet amb el guardó de millor restaurant d’Espanya, que s’atorga al local amb més nombre de vots per part dels usuaris de la plataforma, que han premiat les pizzes artesanals que elaboren David Varela i Alejandro Moreno a Castelldefels i que han rebut el premi de mans del president d’Hostaleria d’Espanya, José Luis Yzuel.

El restaurant català suma ja tres guardons de Just Eat, ja que el 2019 i el 2021 va guanyar el de millor restaurant de Catalunya i aquest any, a més de ser reconegut el millor d’Espanya, també s’ha alçat també amb el de millor restaurant zona Catalunya, Aragó i Balears.

També han sigut guardonats, entre d’altres, el Bao Bun Street, de Santa Cruz de Tenerife, com a restaurant més innovador; el Locco Burger, de Sevilla, com el millor restaurant nou, mentre que el guardó a l’espai més sostenibles ha sigut per a Qi Food Restaurant Healthy a Elx.

Xarxes socials

Notícies relacionades

Per la seva banda, el premi al millor restaurant a les xarxes socials ha recaigut en Eh Voilà!, de Valladolid, pel seu acurat perfil a les xarxes i estratègia en aquest canal.

La directora comercial de Just Eat, Paula Pascual, ha celebrat que en aquesta edició dels premis destaca la «varietat i qualitat» de l’oferta gastronòmica. «Per a nosaltres, són tan importants els socis com els usuaris, treballem per oferir sempre els millors serveis prestant atenció a l’entorn i les seves necessitats», ha indicat.