Amb molt de gust

6 bons restaurants que has de visitar abans que acabi l’octubre

  • Una de les millors maneres de passar la tardor és al voltant d’una taula. A Cata Mayor ho sabem, i per això et proposem aquestes sis adreces on disfrutaràs d’allò més

6 bons restaurants que has de visitar abans que acabi l’octubre
2
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Serà per restaurants a Barcelona... No t’avorriràs aquesta tardor a la ciutat si es tracta d’anar a dinar o a sopar a fora. Perquè no erris el tret, aquí et suggerim aquests sis llocs on podràs gaudir d’allò més.

Apunta aquests sis bons restaurants de Barcelona que hauries de visitar abans que acabi l’octubre.

1. Algrano

Gabriele Milani ha treballat en restaurants mundials i ha decidit que el primer de la seva propietat estigui especialitzat en tallarines i raviolis. «El currículum del Gabriele és inflat i passa pel Lasarte, amb Martín Berasategui i Paolo Casagrande, a l’Hotel Monument; el primer Àbac, el parisenc Le Taillevent i el londinenc Galvin at Windows i a mi, paios així, formats per llançar sondes a Mart, que tinguin els peus a la Terra i s’enfanguin amb un menú de migdia de 15,90 € em sembla profitós (per a nosaltres) i saludable (per a ell)». Així de bé parla Pau Arenós sobre Algrano.

2. Lanto

Ricardo García aconsegueix un prodigi al barri del Clot amb el seu petit restaurant: una degustació de 5 plats i pa i mantega fets a la casa. Allà, el client només tria el segon, entre carn i peix: els tres entrants i les postres són cosa del cuiner. Això és el que es menja a Lanto.

3. Bodega Montferry

L’especulació immobiliària ha obligat els amos del veterà establiment a canviar d’ubicació, on tornen a servir entrepans de categoria. Tant de categoria que Pau Arenós assegura que aquest entrepà «hauria de formar part del patrimoni efímer de Barcelona»: mollete de Ca la Toñi amb capipota i tripa i chimichurri. Aquí t’expliquem quina és la nova ubicació i quins són els millors menjars de la Bodega Montferry.

4. Sartoria Panatieri

La pizza margarita de Rafa Panatieri i de Jorge Sastre, els capos del Sartoria, és canònica en rebel·lia: mozzarella, salsa de tomàquets ‘cherry’ rostits i ¡maionesa d’alfàbrega! I és molt bona, per cert. Així va ser l’última visita que hem fet a Sartoria Panatieri, una de les millors pizzeries del món.

5. Tragaldabas

Notícies relacionades

En aquest establiment de l’Eixample corres el risc de convertir-te en un ‘tragaldabas’, és a dir, en «una persona molt golafre», segons la definició de la RAE, amb les seves divertides, juganeres, saboroses i desitjables creacions. Cuina de (bon) producte a preus ajustats que respon a una màxima: prohibit avorrir la gent. Així ens ho passem de bé al Tragaldabas.

6. Canaletes

El restaurant que està just davant de la font de Canaletes ofereix plats amb bons productes de temporada i proximitat passats per la brasa amb alguna picada d’ullet internacional. «Com una masia al centre de la ciutat», diuen xiuxiuejant. Però cosmopolita, afegiríem. Aquí t’expliquem millor com és el Canaletes.