Per a morros fins

Tres bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres llocs on disfrutaràs d’una gran taula

Tres bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant anem? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants on anar el cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Bar El Pollo

Les truites d’aquest local del carrer del Tigre, 31, tenen un públic lleial. I amb raó, perquè estan entre les millors de la Barcelona truitaire i amb una característica única, segons la manera de procedir a Bilbao: porten ‘txapela’. La peça daurada i cremosa, l’element extra i, a sobre, una finíssima capa d’ou com una crep. També hi vna fort amb les cassoles, hi ha un bàrman i s’estrenen amb els vins naturals. Així és Bar El Pollo.

Chez Cocó

En aquest local de la Diagonal, 465, rosteixen un pollet d’uns 500 grams que ve de Galícia durant tres hores i l’acaben amb un cop de forn de llenya. Una delícia de les moltes altres que serveixen aquí. Si vols saber-ne més sobre la nostra visita, aquí tens més informació sobre Chez Cocó.

Can Rito

A Can Rito (Tamarit, 138), la vista se’n va al cartell que hi ha sobre la barra que et rep a l’entrada d’aquest petit local, amb una àmplia i agradable terrassa que dona a l’avinguda de Mistral, al cor del barri de Sant Antoni: tapes i platillos on no hi falta el xup-xup: croquetes i tripa, ensaladilla russa i entrecot al cafè de París, seitons i mandonguilles amb sípia, calamars a l’andalusa i arròs de la setmana, ‘torreznos’ i caneló... La carta (gairebé completa) està en aquesta crònica que vam escriure sobre Can Rito.