Bona molla

El pa amb tres estrelles Michelin

  • El restaurant cantàbric Cenador de Amós, distingit amb tres entorxats de la guia francesa, reparteix les seves peces per tot Espanya

El pa amb tres estrelles Michelin
1
Es llegeix en minuts

El restaurant cantàbric Cenador de Amós (Villaverde de Pontones), amb tres estrelles Michelin i que compta amb un obrador propi de pa, comença a distribuir-lo a domicilis de tot Espanya sota el segell «Compromès amb el medi ambient i saludable». Es tracta de pans tradicionals, elaborats amb massa mare i farines de cereals de cultiu ecològic molts a la pedra amb varietats com ara pa de poble, blanc, xapata, de llavors o ‘foccacia’.

Els ingredients i elaboracions garanteixen la seva «llarga conservació, amb una aroma i sabor intensos a cereal, saludable i alineat amb els grans pans rústics tradicionals», destaca aquest dilluns el restaurant en una nota.

«Tornar als orígens»

«En un mercat amb cada vegada més per productes prefabricats i massius, nosaltres hem apostat precisament per tot el contrari: per tornar als orígens dels processos artesanals, per recuperar la cura dels ingredients, per buscar el carinyo que els mestres d’abans enfornaven des de sempre els seus pans», assegura Jesús Sánchez, cuiner i copropietari de Cenador de Amós.

Notícies relacionades

El 2017 es va posar en marxa un obrador de pa per recuperar elaboracions tradicionals que serveix el restaurant, ven al local i, des d’ara, fa enviaments a la península.

Les comandes han de tenir un valor mínim de 12 euros i les despeses d’enviament són de 8,5 euros.