restaurant & bar design 2020

Dos restaurants amb disseny espanyol, entre els més bonics del món

El donostiarra Txalupa, obra de l'estudi català Equipo Creativo, i el londinenc Amazonico, de Lázaro Rosa-Violán, elegits millor 'pub' internacional i millor restaurant europeu, respectivament

txalupa

txalupa / Photographer: DOOKUSTUDIO

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Els premis Restaurant & Bar Design del 2020 tornen a tenir sabor espanyol. Aquests prestigiosos guardons, que premien el disseny d’establiments gastronòmics de tot el món, han distingit la bellesa del Txalupa, a Sant Sebastià, com a millor ‘pub’ internacional, i dw l’Amazonico, a Londres, com a millor restaurant europeu. El primer porta la firma de l’estudi català Equipo Creativo, que ha donat un aire modern a un local que manté l’essència tradicional de les barres llargues de ‘pintxos’, en aquest cas, amb forma de barcassa, i el segon (una ‘selva’ ‘chic’ al centre de la capital britànica), de l’ubic Lázaro Rosa-Violán.

Un aspecte de la sala de l’Amazonico, a Londres, obra de Lázaro Rosa-Violán, que ha sigut elegit millor restaurant europeu.

Curiosament, tots dos ja van guanyar aquests premis el 2016: Equipo Creativo va obtenir el reconeixement al millor bar del món pel barceloní Blue Wave i Rosa-Violán, el de millor restaurant londinenc per Ibérica.

El xinès Garden Hotpot, un restaurant sense parets

Notícies relacionades

L’entrega de premis de la 12a edició ha sigut virtual. I dos locals xinesos, d’estètica transgressora i ubicats a Chengdu, han triomfat especialment. Un és el Garden Hotpot: no té parets i està envoltat per un bosc d’eucaliptus. Ha sigut triat com el restaurant més bonic del món.

Garden Hotpot, a Chengdu, és el restaurant més bonic del món del 2020 / instagram

L’altre és l’INNS Bar: fa viatjar els clients a través de les sensacions i les textures que produeix el whisky, l’especialitat de la casa. Ha sigut escollit el bar més bonic del món.

L’INNS Bar, elegit el bar més bonic del món, s’inspira en el món del whisky.

Temes:

Restaurants