La recepta de la meva vida
Panellet de xocolata i taronja
Vaig fer aquesta recepta en honor a la meva àvia, ja que li agraden molt les orangettes, taronges confitades banyades en xocolata
Vaig fer aquesta recepta en honor a la meva àvia, ja que li agraden molt les orangettes, taronges confitades banyades en xocolata

Panellet de chocolate y naranja
INGREDIENTS
— 500 grams d'ametlla en pols
— 500 grams de sucre
— 100 grams de clara d'ou
— 40 grams de suc de taronja
— 10 grams de suc de llimona
— 16 grams de pell de taronja
— 250 perles de xocolata (cinc per panellet) o 250 trossos petits de xocolata
PREPARACIÓ
1. Barregem l'ametlla en pols, el sucre i la clara d'ou fins que s'aconsegueixi una pasta homogènia, que serà la base del massapà.
2. Barregem la resta dels ingredients amb el massapà base i hi donem forma de caneló.
3. Ho tallem en trossos petits i fem boletes d'uns 20 grams cada una.
4. Afegim al centre de la massa cinc perles perles de xocolata per panellet (o cinc trossos de xocolata) i tornem a pastar les boletes perquè la xocolata quedi a l'interior del panellet.
Notícies relacionades5. Les arrebossem amb sucre en gra amb una mica de colorant hidrosoluble taronja i hi afegim un tros de pell de taronja confitada.
6. Ho coem al forn a 200 graus durant tres minuts.
- Turisme de masses Inventen platges falses per despistar els turistes a les Balears
- Pobresa a Catalunya La vida en un garatge de tres nens de l’Hospitalet: «¿Fins quan hem d’estar així?»
- Des d’aquest 1 de juliol Catalunya estrena estructura judicial: desapareixen els jutjats unipersonals i arrenquen les oficines de justícia en 561 municipis
- Sutton estrenarà al setembre una reforma integral
- El taxista que comparteix cartell amb Helen Mirren