La recepta de la meva vida

Panellet de xocolata i taronja

Vaig fer aquesta recepta en honor a la meva àvia, ja que li agraden molt les orangettes, taronges confitades banyades en xocolata

Vaig fer aquesta recepta en honor a la meva àvia, ja que li agraden molt les orangettes, taronges confitades banyades en xocolata

Panellet de xocolata i taronja
1
Es llegeix en minuts
Josep Maria Rodríguez (La Pastisseria Barcelona)

INGREDIENTS

— 500 grams d'ametlla en pols

— 500 grams de sucre

— 100 grams de clara d'ou

— 40 grams de suc de taronja

— 10 grams de suc de llimona

— 16 grams de pell de taronja

— 250 perles de xocolata (cinc per panellet) o 250 trossos petits de xocolata


PREPARACIÓ

1. Barregem l'ametlla en pols, el sucre i la clara d'ou fins que s'aconsegueixi una pasta homogènia, que serà la base del ­massapà.

2. Barregem la resta dels ingre­dients amb el massapà base i hi donem forma de caneló.

3. Ho tallem en trossos petits i fem boletes d'uns 20 grams cada una.

4. Afegim al centre de la massa cinc perles perles de xocolata per panellet (o cinc trossos de xocolata) i tornem a pastar les boletes perquè la xocolata quedi a l'interior del panellet.

Notícies relacionades

5. Les arrebossem amb sucre en gra amb una mica de colorant hidrosoluble taronja i hi afegim un tros de pell de taronja confitada.

6. Ho coem al forn a 200 graus durant tres minuts.

Temes:

Receptes Cuiners