De la badia de Cadis

Així és l’únic vermut del món que es macera amb algues marines

Garvey crea Vermut Marinero, un vermut amb tocs salats per disfrutar de l’aperitiu que se serveix amb gel i un twist de taronja

Així és l’únic vermut del món que es macera amb algues marines
1
Es llegeix en minuts
Natalia Vaquero
Natalia Vaquero

Redactora

ver +

Fer un vermut és una tradició molt catalana per disfrutar de l’aperitiu i obrir la gana que ara es pot degustar amb un fi toc salí procedent del litoral gadità.

Vermut Marinero Garvey és l’última proposta de Garvey, l’únic vermut del món macerat amb algues marines com el fucus, el sodium i l’ulva; botànics com el romaní, la sàlvia i la genciana, i cítrics, que se serveix amb molt gel i un twist de taronja.

Notícies relacionades

 Elaborat amb vi de Jerez a base de raïm palomino del Pago de Macharnudo, Marinero és un vermut vermell que compta amb una lleugera nota salina gràcies al mateix terròs de Jerez acariciat per les brises de ponent i llevant on creix el raïm dels cellers Fundador.

Aquestes són les notes de tast d’aquest vi aromatitzat amb herbes que va arribar de Grècia i que el filòsof Hipòcrates macerava amb fulls i flors per combatre el mal alè i la falta de gana o com a antídot per al verí. Visual. Vermut Marinero Garvey és un vermut vermell de color caoba i límpid. Olfactiva: Presenta notes cítriques i de fruites blanques acoblades subtilment amb gustos de romaní, genciana i sàlvia, els quals s’entrellacen amb matisos minerals i salins procedents de la brisa marina, les algues i el plancton.Gustativa: Entrada subtilment àcida, dolçor adequada i conforme a l’amargor, amb preponderants matisos salins. Sobre aquesta arquitectura s’encaixen notes cítriques, genciana i lleument apareixen matisos evocadors a algues molt esteses a la costa atlàntica. Molt complex, amb amargor final i persistent retrogust marí.