Nou guardó

David Muñoz, elegit millor cuiner del món

  • El xef de Diverxo, amb tres estrelles Michelin, arriba al número 1 del ‘top 100’ mundial de la llista The Best Chef Awards

David Muñoz, elegit millor cuiner del món
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

David Muñoz s’ha coronat com a millor cuiner del món després d’haver arribat al número 1 del Top 100 mundial de la llista internacional The Best Chef Awards. Per al xef, que ha recollit la distinció en una gala celebrada a Amsterdam, és «un somni fet realitat que reconeix molts anys de creativitat, dedicació, passió i treball dur».

«Obtenir el número u a The Best Chef Awards és l’alegria més gran. Un orgull i una responsabilitat increïbles. ¡¡¡El fotudament més gran!!!. El meu equip i jo tenim clar que això és només el començament, i el millor està per arribar. No hi ha límits a la vista», promet el cap de Diverxo (Madrid), amb tres estrelles Michelin.

Moment pletòric

Aquest reconeixement agafa Muñoz en un moment pletòric, perquè aquest any ha rebut el Premi a la Innovació per part de la llista francesa ‘La Liste’ i el seu rostre va aparèixer als quioscos perquè va ser portada de l’edició espanyola de la revista ‘Forbes’, que l’ha assenyalat com un dels 100 espanyols més creatius al món dels negocis.

Notícies relacionades

A més de Muñoz, a la llista de The Best Chef Awards apareix Andoni Luis Aduriz (Mugaritz), en tercer lloc. Un altre xef espanyol, Joan Roca (El Celler de Can Roca), ha sigut distingit amb el Best Chef Science Award.

The Best Chefs Awards elabora anualment aquesta classificació que reconeix els 100 millors cuiners del món i és votada pels mateixos cuiners i professionals del sector.