Dolços

Aquest és el truc que arrasa a Tik Tok per fer magdalenes esponjoses

Sovint, sorgeixen tres problemes que espatllen l’aparença, la textura i el sabor de les magdalenes casolanes

Aquest és el truc que arrasa a Tik Tok per fer magdalenes esponjoses

Unsplash | Jennifer Pallian

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Una de les receptes de cosa dolça més senzilles de fer a casa és la de les magdalenes. Només necessitem utilitzar els millors ingredients, remarca novamás d’Antena3.

Però sovint, sorgeixen tres problemes que espatllen l’aparença, la textura i el sabor de les magdalenes casolanes. De vegades no pugen tant com ho haurien de fer i s’enfornen cap als costats. Altres vegades surten mig humides de la base i, finalment, també la base sol cremar-se o enfornar-se massa.

Per solucionar dos d’aquests problemes i que les magdalenes no quedin humides ni es cremin de la part de baix, hi ha un truc infal·lible: utilitzar arròs en cru.

@kalejunkie I was seriously today years old #muffins #bakingtips #kitchentips #didyouknow #bakingtiktok ♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Notícies relacionades

Per poder fer el truc de l’arròs necessitem un motllo d’acer per a magdalenes dels que n’hi caben unes quantes. A més, també es necessiten els motllos de paper tradicionals per a magdalenes que s’han de col·locar a sobre de cada forat del motllo d’acer.

El truc de l’arròs en cru consisteix a posar un grapat petit d’arròs en cru en el fons dels motllos d’acer. Una vegada fet, s’ha de posar el motllo de paper per a magdalenes. Així, quan s’enfornen les magdalenes, els grans d’arròs absorbiran la humitat i les magdalenes quedaran amb la textura ideal. El truc de l’arròs també evita per complet que les magdalenes es cremin de la base, ja que l’arròs actua de barrera.