‘La vie en rose’

Un sopar romàntic per a Barbie i Ken: quatre receptes roses (i bones) i un còctel

Un sopar romàntic per a Barbie i Ken: quatre receptes roses (i bones) i un còctel
1
Es llegeix en minuts

Sí, ja sabem que són de plàstic i que no tenen aparell digestiu (i de la resta d’aparells, és clar), però amb la febre per la pel·lícula de ‘Barbie’ no ens hem pogut resistir a fantasiejar amb un menú per a la nina de Mattel i la seva contrapartida masculina.

Per a això, hem buscat receptes que tenen en comú els tons rosacis/salmonats i que estan certificades per cuiners de la talla de Javi Estévez, David de Jorge o Dani García. Per muntar el nostre propi ‘barbistró’ a casa.

Aperitiu: Gaspatxo de cireres

Recepta de Dani García (BiBO Beach House, Tarifa)

Ingredients (per a 4 persones)

Per al gaspatxo

                    Per a l’oli d’alfàbrega

                        Elaboració

                        Per al gaspatxo

                                Per a l’oli d’alfàbrega

                                        Primer plat: Amanida de llagostins

                                        Recepta de David de Jorge per a llagostins Noray

                                        Ingredients (per a 4 persones)

                                                                Elaboració

                                                                          Plat principal: Truita semicurada en remolatxa

                                                                          Recepta del restaurant de Desván Valdeón (Lleó), guanyador del Certamen Internacional de la Truita de Lleó)

                                                                          Ingredients (per persona)

                                                                          Per a la truita

                                                                                        Per al mola de cafè de fumall

                                                                                                                        Per a la salsa holandesa de miso vermell

                                                                                                                                  Per al cogombre osmotitzat en vodka i llima

                                                                                                                                              A més

                                                                                                                                                        Elaboració

                                                                                                                                                        Per a la truita

                                                                                                                                                                Per al mola de cafè de fumall

                                                                                                                                                                              Per a la salsa holandesa de miso vermell

                                                                                                                                                                                        Per al cogombre osmotitzat en vodka i llima

                                                                                                                                                                                          Presentació

                                                                                                                                                                                                  Postres: Maduixes estofades

                                                                                                                                                                                                  Recepta de Javi Estévez (El Linx, Madrid)

                                                                                                                                                                                                  Ingredients (per a 4 persones)

                                                                                                                                                                                                  Per a les maduixes

                                                                                                                                                                                                        Per al cremós de mascarpone

                                                                                                                                                                                                                    Per a la reducció de Pedro Ximénez

                                                                                                                                                                                                                          Per a l’‘streussel’

                                                                                                                                                                                                                                Elaboració

                                                                                                                                                                                                                                Per a la reducció de Pedro Ximénez

                                                                                                                                                                                                                                    Per a les maduixes

                                                                                                                                                                                                                                          Per al cremós de mascarpone

                                                                                                                                                                                                                                            Per a l’‘streussel’

                                                                                                                                                                                                                                              Presentació


                                                                                                                                                                                                                                                  Còctel: Arevik National Park

                                                                                                                                                                                                                                                  Recepta de Parque Bar Botánico (Madrid)

                                                                                                                                                                                                                                                  Notícies relacionades

                                                                                                                                                                                                                                                  Ingredients (per còctel)

                                                                                                                                                                                                                                                          Elaboració