Aliments

Llista de sis productes de Mercadona que pots cuinar sense oli a la fregidora d’aire

L’OCU respon: aquests són els dies més barats per posar gasolina

El nou èxit de vendes de Mercadona: un embotit que arrasa entre els consumidors

La pizza que ha retirat Mercadona i que encantava als clients

Llista de sis productes de Mercadona que pots cuinar sense oli a la fregidora d’aire
2
Es llegeix en minuts

La fregidora d’aire és un electrodomèstic que cuina els aliments utilitzant aire calent en lloc d’oli; d’aquesta manera els aliments són més saludables i es redueix el consum de greixos.

El funcionament de la fregidora d’aire és molt senzill: l’aparell té una resistència elèctrica que escalfa l’aire dins de la màquina. Després, un ventilador distribueix l’aire calent per tot l’interior de la fregidora i es crea un corrent d’aire calent que cuina els aliments.

Quan s’introdueix un aliment a la cistella de la fregidora, l’aire calent l’envolta i el cuina per totes bandes; així es crea una superfície cruixent similar a la que s’obté al fregir en oli. A més, la majoria de les fregidores d’aire tenen una safata o cistella removible que permet que l’excés de greix s’escorri durant la cocció.

Cruixents sense oli

En resum, la fregidora d’aire cuina els aliments a través d’una combinació de calor i aire, cosa que permet obtenir resultats cruixents i saborosos sense necessitat d’utilitzar grans quantitats d’oli. És important seguir les instruccions del fabricant i ajustar la temperatura i el temps de cocció segons el tipus d’aliment per obtenir els millors resultats.

Notícies relacionades

Mercadona ofereix una àmplia varietat de productes que són aptes per ser cuinats en fregidores d’aire. Alguns dels productes que hi pots trobar són els següents:

  1. Patates prefregides en bossa: hi ha diferents varietats de patates prefregides en bossa que són aptes per ser cuinades en fregidores d’aire. Pots trobar patates de tall normal, de tall gruixut i patates grill, entre d’altres.

  2. ‘Nuggets’ de pollastre: els ‘nuggets’ de pollastre són ideals per ser cuinats en fregidores d’aire, ja que queden cruixents i deliciosos. Mercadona ofereix diferents marques i varietats de ‘nuggets’ de pollastre.

  3. Croquetes: les croquetes són un altre dels productes que queden bastant bé a la fregidora d’aire. I la cadena de supermercats valenciana en té una gran quantitat de sabors: des de bacallà fins a bolets, passant per les clàssiques de pernil, pollastre o bullit.

  4. Empanadilles: les empanadilles també són un producte que pots cuinar a la fregidora d’aire i quedaran cruixents i saboroses, tant si són dolces com salades. A Mercadona les pots trobar de diferents marques i varietats.

  5. Aletes de pollastre: les aletes de pollastre són un altre producte que queda perfecte a la fregidora d’aire, tot i que pugui semblar que queda sec o poc sucós. Recorda llegir sempre les instruccions del fabricant de la fregidora d’aire i seguir les recomanacions de temps i temperatura de cada producte per obtenir els millors resultats.

  6. Rotlles de primavera: Mercadona també ha començat a comercialitzar rotlles de primavera, que queden cruixents i sabrosos a les fregidores d’aire.

Recorda llegir sempre les instruccions del fabricant de la fregidora d’aire i seguir les recomanacions de temps i temperatura de cada producte per obtenir els millors resultats.