A empastifar-se els dits

2 receptes i 12 restaurants per celebrar el Dia Internacional de l’Hamburguesa

  • Celebrem la jornada mundial de la ‘burger’ amb diverses propostes que satisfaran les teves ganes de clavar una mosdasega a aquesta icona del ‘finger food’

filete-ruso / periodico

1
Es llegeix en minuts

El 28 de maig se celebra el Dia Internacional de l’Hamburguesa, i nosaltres volem celebrar-ho de dues maneres. Una, fent-la a casa. L’altra, tastant-les en restaurants on les broden. Per a la primera et donem dues receptes; per a la segona, una recopilació dels millors establiments de Barcelona en matèria de ‘burgers’.

Recepta d’hamburguesa ibèrica

«Sento debilitat pel pernil ibèric i l’olor de trufa fresca m’embriaga. Amb aquesta recepta aconsegueixo maridar els dos ingredients de manera deliciosa», explica Germán Lérida, xef d’El Filete Ruso, sobre aquesta creació que treu el ‘sentío’. Aquí tens la recepta d’hamburguesa ibèrica.


Hamburguesa de Paco Pérez

Hamburguesa de Paco Pérez

180619 burger 16 9 elperiodico / periodico

Notícies relacionades

El cuiner, amb 5 estrelles, va sorprendre Pau Arenós amb el millor tall de carn al tercer capítol de la segona temporada de Cata Mayor, la vídeo sèrie gastronòmica d’EL PERIÓDICO. Paco Pérez, amb cinc estrelles Michelin, és una autoritat hamburguesera, ja que va triomfar a La Royale, a Barcelona, i aquí tria el millor tall, descobreix els amaniments que converteixen una carn picada en una cosa superior. Aquí tens els secrets de Paco Pérez per preparar una hamburguesa de 10.


Les 12 millors ‘burgers’ gurmet de Barcelona

Barcelona s’ha convertit en el Valhalla hamburgueser. Demanar-ne una de doble amb formatge és el nou caprici de sibarites. Aquí tens 12 restaurants on llepar-te els dits. Ja et demanaràs la sacarina amb el tallat. Aquest entrepà ultracalòric ha deixat de ser el recurs per mitigar ressaques i s’ha convertit en una celebració gastronòmica per sucar-hi pa, com es demostra en aquesta selecció de les 12 millors ‘burgers’ gurmet de Barcelona.