Primera edició

Forn Cal Mosso fa el millor tortell de Reis de Catalunya

  • La pastisseria de Vilassar de Dalt s’imposa en el primer concurs de l’especialitat a una seixantena d’aspirants
Onbarcelona 17 12 2020 millor tortell de catalunya Forn Cal Mosso de Vilassar de Dalt

Onbarcelona 17 12 2020 millor tortell de catalunya Forn Cal Mosso de Vilassar de Dalt

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

La primera edició del concurs Millor tortell de Reis de Catalunya, organitzat per l’obra social Ernest Verdaguer de la plataforma Panàtics, s’ha saldat amb la victòria d’Anna i Andreu Galceran del forn Cal Mosso de Vilassar de Dalt. En segon lloc ha quedat Carlos García Plaza, del forn La Cantonada, de Barcelona, i en tercer, Julio Enrique Solanes, del forn de pa i pastisseria La Tarragonense (Tarragona).

Notícies relacionades

Més de 60 forners i pastissers han participat en el certamen amb dos tortells: un perquè el jurat fes les seves valoracions i un altre per entregar-lo a diferents entitats d’ajuda social. El jurat, presidit per sor Lucía Caram, estava compost per professionals forners, pastissers i cuiners.

Entrega de 100 tortells a famílies necessitades

Atès que la segona finalitat d’aquest concurs era solidària, s’han entregat més de 100 tortells a la Fundació del convent de Santa Clara de Manresa (on està sor Lucía Caram), a les monges Missioneres de la Caritat de la Mare Teresa de Calcuta de Barcelona i a la Fundació del Pare Manel, que els portaran a les famílies necessitades.

Temes:

Gastronomia