Gran final

‘Masterchef celebrity 5’: ha guanyat el microones i la seva gran eficàcia

  • L’actriu i empresària Raquel Meroño és la guanyadora inesperada: ha sigut el triomf de la discreció en la temporada de les extravagàncies
‘Masterchef celebrity 5’: ha guanyat el microones i la seva gran eficàcia
1
Es llegeix en minuts
Pau Arenós
Pau Arenós

Coordinador del canal Cata Mayor

Especialista en gastronomia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ha acabat‘Masterchef celebrity 5’amb una guanyadora inesperada: l’actriu i empresàriaRaquel Meroño, autoanomenada ‘Mamá Microondas’. Ha sigut el triomf de la discreció en una temporada en què el plató s’ha transformat en passarel·la d’extravagàncies.Ha vençut el microones i la seva gran eficàcia davant les aparatoses presències.

Tenia esperances enJosie, l’home-que-no-parava-de-parlar i que, de sobte, va callar, es va concentrar i va ensenyar el perfil dedissenyador eficaç. Els crits i les màximes són els ornaments amb què es mostra, una altra part delvestuari hiperbòlic.

Faisà a la Santa Aliança

Si Josie fos un plat seria un faisà a la Santa Aliança, unaau farcida amb becada i trufa, plat que amb prou feines existeix, datat el 1815. ARaquel Meroño la representa un nigiri:qualsevol creu que pot preparar-lo, però només unes mans fermes i delicades són capaces de resoldre el difícil equilibri en sabor i lleugeresa.A Flo el veig més com a filet Wellington.

Josie ha entès els riscos de sortir en la tele i s’ha exposat des de l’excés, comla Terremoto de Alcorcón, que de matinada va exhibir unasobrassada com si fos un bolso. Ja tarda Vuitton a dissenyar un bolso taronja i amb la forma d’una sobrassada de dos quilos.

Flo: un eriçó a la cara

La Terre i Josie han modulat els personatges sense perdre el control, a diferència d’Ainhoa Arteta i Celia Villalobos, que no han comprès que anar a la televisió i exposar-se durant tant tempsaixafa com una laminadora.Flo, al meu parer, també s’ha equivocat: el personatge de Flosie era més incòmode i desencertat que un eriçó a la cara.

Els astuts entenen aquest tipus d’espais com un gran anunci i ho aprofiten per greixar carreres i negocis. Els innocents, i amb estratègia deficient, acabencarbonitzatscom el pa que ha estat massa temps a la torradora.

Botín i Revilla

Notícies relacionades

La final de ‘Masterchef celebrity 5’ va asseure a la taula el president de Cantàbria,Miguel Ángel Revilla,que es va referir amb populisme, fantasmeria i inexactitud a la ràtio d’estrelles Michelin al seu territori, i Ana Patricia Botín,que es va aixecar a mig àpat i va dir aSamantha Vallejo-Nájera que se n’anava, que tenia pressa.

Com passa en la vida.Com passa en la vida quan no hi ha càmeres.