concepte innovador

Muticlub: el club dels 80 vins

Muticlub és una cocteleria amb desenes de referències a copes i combinats amb aquesta beguda. També cuinen platerets

muticlub-sala

muticlub-sala / FERRAN NADEU (FERRAN NADEU)

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

EL VI SEMBLA condemnat a desaparèixer del lleure nocturn. Gintònics, els que vulguis, però ¿qui demana un vi negre? ¡Ja!Per sort, alguns bojos com Kim Díaz, alma mater de Bar Mut i Entrepanes Díaz, creuen en aquesta beguda més enllà de les taules dels restaurants i han inventat el Muticlub (Còrsega, 318), una espècie de cocteleria on manen els vins, a copes (¡hi ha 80 referències!) i en còctels, i on serveixen bons platerets.És a dir, els esperits del Mut i del desaparegut Mutis al local que ocupava l’històric Stinger, nascut el 1985.

Igual que a qualsevol altre night club, sona la música (DJMi.RO proposa sessions d’indie, d’electrònica, de funk... segons el dia) per animar la moguda, i l’atmosfera és 100% nocturna (molt vellut fosc), però l’oferta líquida i gastronòmica va més enllà.

Muticlub

Còrsega, 318Preu de les copes de vi: a partir de 4,30€Preu dels còctels: 10 € 

Copes a preus entre els 4,30 euros de la més econòmica i els 106 euros de la més cara (un Vega Sicilia) i 28 combinats que tenen el vi com a protagonista, tot dissenyat pel que va ser bartender del Mutis, João Eusebio. Qui vulgui un còctel normal en té 25 per escollir. Tots a 10 euros. 

‘Tardeo’ amb tapes gratis

De 19.00 a 21.00 hores, si demanes un vi blanc seràs obsequiat amb una tapa de gamba salada de Huelva i si prens un vi negre tindràs daus de formatge en oli amb ‘regañás’. No és ‘after work’, sinó ‘tardeo’, segons ells. Les ganes de marcar perfil es noten els daiquiri elaborats amb vi, que substitueix la llimona. El rom i el sucre es mantenen, i l’afegit de la llima aporta el punt cítric de la recepta original.

Notícies relacionades

Per dinar, una vintena de plats com el carpaccio de mitjana i la truita negra, elaborada amb calamarsons en la seva tinta, que anticipen unMuticlubdiürn en format restaurant. De moment, obre a partir de les cinc de la tarda. 

 

Temes:

De copes Begudes