Shanghai Stories, un xinès de classe mitjana
stories /
La imatge dels restaurants xinesos no sol ser gaire positiva. Són molts anys servint menjar barat en quantitats industrials. Hi ha els lloables i reconeguts esforços per elevar aquesta percepció, com podria ser el Shangai, dels germans Josep Maria i Lluís Kao, però està a un altre nivell. Nivell top. I preu top també. ¿Què poden fer els gurmets amb menys possibilitats? Acudir a algun dels establiments de classe mitjana, i n’hi ha pocs a Barcelona. Un dels últims a arribar a la ciutat és Shanghai Stories (Aribau, 73), del xef Wang Binqing.
El cuiner, que va formar part de l’històric El pato laqueado, proposa plats de Xangai, Pequín, Sichuan i cantonesos. Un local sobri i una cuina de qualitat amb una relació qualitat-quantitat-preu més que notable. Només la carta, amb fotos dels plats, desentona en la idea d’acostar la gastronomia xinesa de qualitat al gran públic.
- LA INTRAHISTÒRIA DE LA CONTINUÏTAT DE XAVI El dia que Echevarría va emergir com a president del Barça
- La recepta d’Erra "S’ha de tractar Aliança Catalana com Vox"
- PRIMER ANIVERSARI Mantenir Consell de Cent costa deu vegades més que Diputació
- CRISI HÍDRICA A CATALUNYA El final de l’emergència més a prop
- Tones de deixalles en una zona protegida del Besòs
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Transició energètica Les energies netes ja abasten el 50% de la generació elèctrica total a la UE
- El macrofestival d'escalada Climbing Madrid celebra l'esperit de superació
- Recomanacions ¿Com adormir-se ràpid en un avió?
- Tradicions ¿Utilitzes corbata diàriament? Compte, pot ser perillós