Transport públic

Castelldefels estrena una línia de bus urbà que uneix la platja amb el Centre i Vista Alegre

  • Divendres passat, 3 de febrer, va tenir lloc el recorregut inaugural de la nova línia, la segona del municipi

Castelldefels estrena una línia de bus urbà que uneix la platja amb el Centre i Vista Alegre

Ayuntamiento de Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Castelldefels (Baix Llobregat) ha estrenat aquest dilluns, 6 de febrer, una nova línia d’autobús urbà: la CF2, que té una freqüència de 20 minuts, enllaça diferents barris, des de Vista Alegre fins al Baixador.

Divendres passat, 3 de febrer, va tenir lloc el recorregut inaugural de la nova línia urbana, la segona del municipi, que va servir per presentar els nous autobusos.

L’acte va comptar amb la presència d’una delegació del consistori, encapçalada per l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), acompanyada pel regidor de Mobilitat, Jordi Planell (PSC), entre d’altres, i representants de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), encapçalats pel director de l’Àrea de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat, Joan Maria Bigas.

El nou CF2 i les millores del CF1

Des de l’Ajuntament de Castelldefels assenyalen que el CF2 té una freqüència de 20 minuts cada dia de l’any. «El seu recorregut ofereix una connexió més directa entre Vista Alegre, el centre de la ciutat i el litoral, així com des del municipi a les Botigues de Sitges i el Port Ginesta», diuen.

Amb la línia interurbana L96, el CF2 «també millorarà la connexió» entre el passeig Marítim i els barris del centre. Així, la connexió del front marítim amb el centre de Castelldefels queda coberta per la línia CF2, a través del Passeig Marítim i les Botigues, i mitjançant la línia L96, per la Pineda (a la nit amb l’N16).

Notícies relacionades

Quant a la línia CF1, es modifica el seu recorregut i, des del 6 de febrer, arriba a noves zones del municipi, com és l’avinguda Manuel Girona, la carretera de la Sentiu o el centre comercial L’Ànec Blau. També es millora la seva freqüència de pas els caps de setmana i dies festius (circula cada 45 minuts).

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels