PUBLICACIÓ INSPIRADORA

Pla per a la nova dècada: deixar empremta

La 'coach' Laura Molina publica un llibre en què explica com impactar i construir una vida amb significat

Impacto

Impacto

1
Es llegeix en minuts
Xavi Datzira

A mesura que s’acosta no només el canvi d’any, sinó també de dècada, cada vegada més persones s’estan plantejant quin impacte estan deixant en el seu entorn, en la seva vida, en la societat....  «Viure una vida amb sentit s’ha convertit en una prioritat per a molts, que busquen que totes les seves accions i decisions estiguin plenes de significat, aportin i transformin l’entorn, les persones i el món en el que interaccionen», explica la ‘coach’ Laura Molina. Però, malgrat les bones intencions, no és fàcil passar a l’acció i aconseguir-ho. Per això, Molina acaba de publicar‘Tu mundo impacta’ (Amat Editorial), en què comparteix una metodologia per deixar empremta al món.

El llibre parteix de la idea que tothom pot impactar i construir-se una vida amb significat. Per fer-ho, Laura Molina comparteix un mètode dividit en quatre passos. El primer és trobar l’impacte natural o el talent que té cada persona; el segon, com s’utilitzarà aquest talent per generar un impacte positiu de manera intencionada; el tercer busca com millorar les relacions amb els altres sense renunciar a un mateix; i l’últim, quina empremta es vol deixar al món. «En tota aquesta metodologia,l’autoconeixement, l’acceptació, la responsabilitat, la resiliència i les emocions juguen un paper fonamental», assegura l’autora.

Portada del llibre de la ‘coach’ Laura Molina.

Autoconeixement

Notícies relacionades

Així mateix, l’experta considera clau decidir el posicionament des del qual cadascú s’enfrontarà a la vida: victimisme o responsabilitat. «I és que en funció d’aquesta elecció cadascú crearà una realitat o una altra més o menys ajustada a les seves necessitats», explica Molina. ‘Tu mundo impacta’ està pled’exercicis d’autoconeixement, reflexions i eines per inspirar el lector a passar a l’acció.

També perquè sigui conscient que, per poder deixar empremta, el primer pas és comprometre’s amb un mateix. «A més, aprendrà que aquest procés de transformació no és un esprint, sinó una cursa de fons en què la consciència i el compromís són la millor companyia per arribar a la meta», conclou Laura Molina, ‘coach’ i formadora que després de treballar en banca va decidir el 2009 fer un gir a la seva vida. El 2015 va posar en marxal’escola Impacta, acreditada a nivell europeu, des d’on forma altres professionals del coaching i persones que volen deixar la seva empremta al món. 

Temes:

Psicologia